Ga naar inhoud

Pechhulp in je eigen woonplaats

Als je aan autopech denkt, dan denk je al gauw aan stilstaan langs de snelweg. Maar wist je dat de helft van alle pechgevallen plaats vindt in de eigen woonplaats? En een derde zelfs nog voor de deur? Het gaat dan vaak om een lekke band, lege accu of motorproblemen. Een woonplaatsdekking bij je pechhulp verzekering is dus zeker niet overbodig. Hoe is dit eigenlijk geregeld bij Univé? En wat moet je doen als je pech krijgt om de hoek van je huis of in je eigen straat?

Pechhulp met woonplaatsdekking

Als je pechhulp afsluit, dan wil je natuurlijk zo volledig mogelijk verzekerd zijn. Mét woonplaatsdekking. Bij elke verzekeraar is pechhulp in je eigen woonplaats anders geregeld. Sommigen bieden dit standaard aan in hun pechhulp pakket. Maar soms is het een extra dekking die je los moet afsluiten. Wil je dus pechhulp afsluiten? Check dan goed in de voorwaarden hoe het zit met woonplaatsdekking.

Woonplaatsdekking bij Univé 

Sluit je Pechhulp Binnenland af bij Univé? Dan krijg je overal in Nederland hulp bij autopech. Ook in je eigen woonplaats. De woonplaatsdekking is namelijk standaard inbegrepen. Pechhulp Binnenland sluit je als aanvullende dekking af bij je Univé-autoverzekering. Dit kan al vanaf € 3,98 per maand.

Bereken je premie

De voordelen van Pechhulp Binnenland bij Univé

Met de Pechhulp Binnenland dekking krijg je niet alleen woonplaatsdekking. Je profiteert ook van de volgende voordelen:

Pechhulp in het buitenland

Wil je pechhulp voor je auto ook goed geregeld hebben in het buitenland? Bijvoorbeeld voor je vakanties, weekendjes weg of werk? Dan kun je bij Univé ook Pechhulp Buitenland afsluiten. Je bent dan verzekerd voor hulp bij autopech in alle landen die op de groene kaart staan. De combinatie van Pechhulp Binnen- en Buitenland sluit je al af vanaf € 7,03 per maand. Liever Pechhulp Buitenland los afsluiten? Dat kan al vanaf € 3,05 per maand.

Let op: met Pechhulp Buitenland ben je niet verzekerd voor autopech in Nederland en in je eigen woonplaats. 

Lees meer over Pechhulp: