Ga naar inhoud

15 mei 2019

Zakelijke verzekeringen goed beoordeeld met 5 sterren

Univé heeft hoog gescoord in een vergelijkend onderzoek naar zakelijke schadeverzekeringen. Zowel de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven àls de zakelijke rechtsbijstandsverzekering krijgen 5 sterren. Dit blijkt uit vergelijkend onderzoek van MoneyView.

Verzekeringen voor ondernemers zijn een apart product. Zo moeten bedrijven rekening houden met zowel claims door klanten, door werknemers of als gevolg van schades door het bedrijf zelf veroorzaakt. Het aantal verzekeraars in deze markt is de laatste 10 jaar gedaald van 127 naar 48.

Winnaar

In het onderzoek naar ‘aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven’ werd Univé als winnaar genoemd. ‘Deze aansprakelijkheidsverzekering biedt een meer dan marktconforme dekking, speciaal voor risico’s die de ondernemer maar voor een korte periode in bezit heeft, maar waar hij geen eigenaar van is,’ aldus MoneyView.

Ook de ‘Rechtshulp Verzekering Bedrijven MKB’ kreeg de hoogste score van vijf sterren. Volgens het onderzoek blinkt de zakelijke rechtsbijstandsverzekering van Univé uit op het gebied van wachttermijnen èn een lagere franchise dan de rest van de markt.

Scherpe prijs

Etienne de Cooker van Univé Schade is trots op deze hoge waarderingen voor de zakelijke schadeverzekeringen. ‘Uit dit onderzoek blijkt weer eens dat ondernemers niet alleen naar een scherpe prijs moeten kijken, maar vooral ook goed moeten letten op de voorwaarden voor ze een verzekering afsluiten. Er zijn duidelijke verschillen, en weer is aangetoond dat Univé aantrekkelijke voorwaarden combineert met een scherpe prijs .’

Deel dit bericht