Ga naar inhoud

16 maart 2020

Univé-winkels alleen digitaal en telefonisch bereikbaar

In verband met het coronavirus zijn al onze winkels tijdelijk gesloten. Dit geldt voorlopig tot en met 19 mei. Vanzelfsprekend kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail en de Univé-app. Ook onze klantenservice staat voor u klaar, wij helpen u graag.

We vinden veiligheid en zekerheid belangrijk. We nemen dan ook geen enkel risico dat de gezondheid van onze leden, samenwerkingspartners en medewerkers in gevaar brengt. 

Hoe kunt u ons bereiken?
Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. Natuurlijk staat ook onze klantenservice voor u klaar. Via MijnUnivé en de Univé-app kunt u 24/7 uw verzekeringen en uw gegevens wijzigen of uw schade melden.

Heeft u vragen over het coronavirus?
Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Op onze website vindt u alle actuele informatie over het coronavirus. Lees de veel gestelde vragen om op de hoogte te blijven.

Heeft u vragen over uw vakantie? Houd dan ook de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten. Hier vindt u de meest actuele informatie over het reisadvies in uw vakantieland.

Deel dit bericht