Ga naar inhoud

11 december 2019

Robert de Ruiter benoemd als Commercieel Directeur Univé Formule

De Raad van Bestuur van Coöperatie Univé heeft Robert de Ruiter benoemd als Commercieel Directeur. Met ingang van 1 januari aanstaande wordt Robert verantwoordelijk voor het vergroten van de commerciële slagkracht van de totale Univé Formule. In deze rol gaat hij de afdeling Commercie aansturen.

Robert de Ruiter (49) vervulde deze rol al sinds 1 april 2019 ad interim. Eerder was hij binnen de formule jarenlang bestuurder bij Univé Regio+, inmiddels opgegaan in Univé Noord-Holland. De Ruiter is dan ook zeker geen onbekende binnen Univé.  

De Ruiter: “Ik draai nu sinds het voorjaar mee binnen Commercie. Ik heb de collega’s, de uitdagingen en de ambities leren kennen en dat geheel bevalt me zeer. En natuurlijk ken ik Univé goed. Kortom, ik heb er veel zin in!”

Ron Bavelaar, voorzitter Raad van Bestuur Coöperatie Univé: “Met de benoeming van Robert hebben we een belangrijke rol binnen onze Formule weer ingevuld. Robert kent de coöperatie goed, heeft veel bestuurlijke ervaring en ik heb dan ook het volste vertrouwen in hem. Namens de Raad van Bestuur wens ik hem veel succes in zijn functie.”

Deel dit bericht