Kan ik schade aan mijn huis of inboedel online melden?

Je kunt je schade aan je huis of spullen online op twee verschillende manieren melden.

In Mijn Univé

Ga naar Mijn Univé en druk op ‘Schade melden’. Kies vervolgens voor je woonverzekering. Je kunt daarna je schade bij ons melden in ongeveer vijf minuten. Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt:

• Het aankoopbedrag van de spullen die kapot of gestolen zijn

• De datum waarop je de spullen die kapot of gestolen zijn hebt gekocht

• De reparatiekosten (als je de schade al hebt laten repareren)

Naar Mijn Univé

Via de Univé app

Schade melden kan ook via de Univé app. Open de app en klik bovenin op Wonen. Klik vervolgens op ‘Schade’ en de knop ‘Schade melden’. Je kunt daarna je schade bij ons melden in ongeveer vijf minuten. Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt:

• Het aankoopbedrag van de spullen die kapot of gestolen zijn

• De datum waarop je de spullen die kapot of gestolen zijn hebt gekocht

• De reparatiekosten (als je de schade al hebt laten repareren)

Ga naar de Univé app