Ga naar inhoud

25 april 2017Vervoer

De Univé App: alle verzekeringszaken in je broekzak

In welk laatje heb ik mijn polisblad liggen? Welk telefoonnummer moet ik ook alweer bellen bij pech langs de weg? En die zorgdeclaratie moet nu echt op de post! De Univé App is het antwoord op al dit soort vragen. Met de app bundel je documenten, vind je verzekeringsinformatie, dien je snel zorgfacturen in en handel je in een oogwenk de schade af. Aan de hand van drie situaties laten we zien hoe de app je veel tijd en gedoe kan besparen.

De Univé App: aangenaam

De Univé App is een soort personal assistant en medewerker van de Univé Klantenservice in één, maar dan in je broekzak. Met de App:

-Meld je schade makkelijk, snel en 24/7.

-Zie je met één druk op de knop welke verzekeringen je hebt en wat daarvan de dekking is.

-Dien je eenvoudig je zorgnota's in

-Kun je heel snel een schadehersteller in jou buurt vinden, handig als je een schade aan je auto hebt.

-Raadpleeg je razendsnel de vakantiedokter vanuit de app, altijd contact met een arts, die je in twijfel maar ook in nood direct verder helpt.

Blikschade voor het bowlen

Stel. Je jongste zoon Finn is vandaag acht geworden. Voor zijn kinderfeestje gaan jullie bowlen. Net als je wilt afslaan naar het bowlingcentrum, moet je opeens hard op de rem voor een snelheidsmaniak. Bam! Je achterbuurman zit op je bumper. Godzijdank hebben Finn, zijn vriendjes, de andere bestuurder en jij niks. De auto’s hebben wat blikschade. Het woord ‘schadeformulier’ is nog niet gevallen als Finn en zijn vriendjes luidkeels beginnen te roepen: “Bowlen! Bowlen!” Wat nu?

Voordat je weg kunt met de kinderen, moeten jij en de andere bestuurder de schade eerst netjes afhandelen. Met de Univé App ben je weer in een mum van tijd weg. Je vindt in de App bijvoorbeeld direct je polis- en groene kaartnummer. Stel dat de schade toch groter is, dan kun je in de App meteen een reparateur in de buurt zoeken.

Bagage weg onderweg

Zo oud als de weg naar Rome is, zo lang lijkt 'ie te duren met de openbare bus. Onder een heerlijk Italiaans zonnetje stap je uiteindelijk goedgemutst uit. Plots krijg je het Spaans benauwd: je ziet je koffer nergens. Ook niet als het hele bagageruim leeg is. Zodra je de eerste schok te boven bent, bedenk je dat je een doorlopende reisverzekering bij Univé hebt. Maar vergoedt die dit soort schade? En ook de onderbroek en tandenborstel die je nu moet kopen? Moet je aangifte doen bij de politie en een bewijs vragen bij het vervoersbedrijf?

Met de Univé App heb je meteen hulp binnen handbereik als het even tegenzit, ook bij diefstal van bagage

Brood weg: dag dikbelegde boterham?

Van je oudtante Johanna heb je net een bekend schilderij van Herman Brood geërfd. Volgens het taxatierapport is 'ie 20.000 euro waard. Je houdt niet van Brood en wilt het kunstwerk verkopen om na je pensionering een wat dikker belegde boterham te hebben. Tot die tijd bewaar je het doek thuis. Op een ongelukkige donderdag zie je, als je thuiskomt van je werk, dat een inbreker de hele boel heeft leeggehaald. De Herman Brood? Weg. Het taxatierapport? Ook weg. Het angstzweet breekt je uit.

Tot je bedenkt dat, toen je in de Univé App aan het neuzen was, een Kostbaarhedenverzekering bovenop je inboedelverzekering hebt genomen. Deze is in de app raad te plegen. En natuurlijk kan je in een paar stappen de schade digitaal melden. Of even contact opnemen, want is het toch wel een impactvolle aangelegenheid.

Blij met de App?

Wij zijn erg blij met de App. Natuurlijk scheelt het ons tijd en moeite als jij de app gebruikt. Maar we vinden het nog veel belangrijker dat we je snel en goed kunnen helpen als jij in de problemen zit. En dat je de beste verzekeringsinformatie hebt. We kunnen de handige functies van de app niet vaak genoeg noemen. Vooruit, nog drie voordelen waarmee jij je voordeel kunt doen:

-Meteen contact opnemen met de Alarmcentrale, dus hulp en advies bij nood. Direct, 24/7.

-De app omvat al onze schadeverzekeringen, zoals de zorg-, auto-, reis-, woon- en rechtsbijstandsverzekering. 

-Veilig en snel inloggen met je vingerprint of een persoonlijke code.

Wil jij ook blij worden met de App? Download 'm gratis in de Google Play Store en App Store van Apple.

Deel dit bericht