Ga naar inhoud

3 oktober 2023Sport

De kracht van sport

Univé gelooft in de kracht van sport en steunt sporten en bewegen door heel Nederland. We bieden lokale verenigingen graag een steuntje in de rug om sport en bewegen toegankelijk te maken. Voor iedereen. Univé-collega Jacquelette ging op pad met een paar mooie cheques!

Partnership Fonds Gehandicaptensport

Univé heeft al ruim 15 jaar een partnership met Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport zorgt ervoor dat mensen met een handicap dichtbij huis kunnen sporten. Want dat is niet zo vanzelfsprekend. Niet iedere lokale sportverenging heeft de faciliteiten, specialisten of materialen om ook G-sport mogelijk te maken. En verenigingen die G-sport wel mogelijk maken, kunnen alle steun gebruiken om dit voort te zetten en groter te groeien. Zodat steeds meer mensen met een handicap lekker kunnen sporten en bewegen. En Univé helpt daar graag een handje bij!

Omkijken naar elkaar

Door diverse acties van onze leden en collega’s, zoals sponsorlopen, stemacties onder leden, fietsen voor Fonds Gehandicaptensport, wandelen voor een ander en nog veel meer, konden we een aantal verenigingen en Fonds Gehandicaptensport blij maken met een mooie cheque. Jacquelette ging op pad en maakte Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden, Scouting Groenlo en Fonds Gehandicaptensport blij met een mooie cheque om sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken!

Deel dit bericht