Veilig Wonen

Voorkom schade door brand, lekkage en inbraak met Veilig Wonen van Univé. Al vanaf € 4,25 per maand.

Kies uw pakket

Het abonnement met diensten voor uw huis

Bij Univé kiest u zelf de Woondiensten die u thuis nodig heeft. Van alarm tot cv-onderhoud en van schoorsteenvegen tot een schone dakgoot. Zo bent u verzekerd van professionele service voor een laag bedrag per maand.

Veilig wonen met Cv-onderhoud

Cv-onderhoud

Zo blijft het warm en veilig thuis

Elke 2 jaar onderhoud aan uw cv-ketel en altijd hulp bij storingen. Zo blijft het lekker warm in huis en voorkomt u gevaarlijke situaties.

Veilig wonen met Cv-onderhoud
Veilig wonen met schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen

Gezellig en veilig bij de open haard

Bij veel woningbranden is vuil in de schoorsteen de oorzaak. De schoorsteenveger van Veilig Wonen controleert en veegt uw schoorsteen elk jaar.

Veilig wonen met schoorsteenvegen
Veilig wonen met een schone dakgoot

Dakgoot schoonmaken

Voorkom lekkage en waterschade

Het is belangrijk om de dakgoot regelmatig schoon te maken. Met Veilig Wonen hoeft u nooit meer zelf de ladder op. Er komt elk jaar een specialist bij u langs.

Veilig wonen met een schone dakgoot
Veilig wonen met Alarm in huis

Alarm in huis

Met een gerust gevoel van huis

U bent 24 uur per dag aangesloten op de virtuele alarmcentrale. Bij een alarm krijgen u en uw contactpersonen direct bericht.

Veilig wonen met Alarm in huis

Vakmensen aan huis

Voorkom schade en storingen

Al vanaf € 4,25 per maand

Waarom Veilig Wonen van Univé?

U kent Univé van onze verzekeringen. Dus waarom een abonnement als Veilig Wonen? Dat is eigenlijk heel logisch. Samen met onze leden willen we risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren. Met Veilig Wonen voorkomen en beperken we samen allerlei risico's in en rond uw huis:

  • Lekkage
  • Waterschade
  • Cv-storingen
  • Brand
  • Inbraak
  • Koolmonoxidevergiftiging
     

Stel zelf uw abonnement samen

U kunt Veilig Wonen ook afsluiten als u geen verzekeringen bij Univé heeft.

Zo werkt Veilig Wonen

1. Stel uw abonnement samen

Elk huis is anders. Daarom kiest u bij Veilig Wonen zelf welke diensten u nodig heeft. Stel online uw abonnement samen en u ziet direct wat u maandelijks betaalt. Snel en simpel, zonder onverwachte kosten.

2. Maak een afspraak

Kiest u voor onderhoudsdiensten? Dan neemt de specialist contact met u op voor een afspraak. Heeft u een Alarm in huis gekozen? Dan ontvangt u binnen twee weken het alarmsysteem in huis.

3. Zet de koffie klaar

Op de afgesproken momenten komt de specialist bij u langs voor het geplande onderhoud. Is er tussentijds een cv-storing? Dit kunt u direct telefonisch melden via 0592-348911 of via de Univé App.

Veelgestelde vragen over Veilig Wonen

Precies weten wat de verschillende diensten en het abonnement inhouden? Het antwoord op uw vraag vindt u bij de veelgestelde vragen hieronder.

Welke verzekering past bij u? Doe de WoonCheck

Weten welke verzekeringen en diensten rondom wonen bij uw huidige situatie passen? Doe de online WoonCheck en u heeft binnen 3 minuten een helder overzicht. Het voorgestelde pakket is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Start de WoonCheck

Meer lezen over uw veiligheid in huis

verwarming
Blog Wonen
De verwarming weer aan: hier moet je op letten + bespaartips

Het wordt weer kouder buiten en dus zetten steeds meer mensen de verwarming weer aan. Maar waar moet je op letten als de verwarming voor het eerst in maanden weer aan gaat. En, met de hoge energieprijzen van nu ook niet onbelangrijk: hoe kun je wat besparen zonder in de kou te zitten?

6 tips om energie te besparen
Blog Wonen
6 tips om energie te besparen in het voorjaar

De afgelopen maanden hebben we door de kou massaal binnen gezeten. Gelukkig staat de lente weer voor de deur. Dit betekent dat de temperaturen weer gaan stijgen én dat de kachel vaak weer uit kan. Maar wist je dat je in de lente heel gemakkelijk energie kunt besparen? Check onze tips en bespaar op je energierekening.

Blog Wonen
Verzeker je van een brandveilige schoorsteen

Stook veilig en voorkom een schoorsteenbrand. Laat de schoorsteen jaarlijks vegen. Dit kan met de dienst brandveilige schoorsteen via Veilig Wonen.