Ga naar inhoud

Univé Stad en Land Persoonlijk en in de buurt

Verzekeringen | Hypotheken | Financieel advies

Over ons

Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat. Je zeker voelen, dat vraagt om meer dan een verzekering alleen, daarom denken we ook graag een stap vooruit. Vanuit onze coöperatie geloven we in de kracht van samen. 

We helpen graag om schade te voorkomen, risico’s te beperken en waar nodig te verzekeren. Daarnaast brengen we mensen dichter bij elkaar. Zonder winstoogmerk, mét oog voor elkaar. Dat doen we bijvoorbeeld door:

  • Het ophangen van AED’s in jouw buurt
  • Het mogelijk maken van lokale initiatieven via stichting Univé Buurtfonds.
  • Het steunen van sociale en sporttieve evenementen met Univé Supporter van Sport. 

Dat is de zekerheid van Univé.

Univé Stad en Land maakt deel uit van de landelijke Univé-organisatie. Onze dienstverlening is persoonlijk en dichtbij. Daarom vind je ons op 17 verschillende locaties in Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Er is dus altijd een (mobiele) Univé-winkel in de buurt! Onze adviseurs staan voor iedereen klaar met particulier-, zakelijk- en financieel advies.

Winkels van Univé Stad en Land

Altijd bij je in de buurt voor persoonlijk advies over jouw particuliere verzekeringen.

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Univé-adviseurs bij jou in de buurt.

Maak een afspraak

Univé Zakelijk | Hypotheken | Financieel Advies

Werken en stage bij Univé Stad en Land

Univé Stad en Land is een menselijke organisatie. Met korte lijntjes, aandacht voor de medewerker, betrokken collega’s en een goede sfeer. Wij hebben een hoge beoordeling op ons medewerkerstevredenheidsonderzoek en zijn met trots een Great Place to Work. Naast een set met goede arbeidsvoorwaarden hebben wij nog veel meer te bieden! Je wordt warm ontvangen met een uitgebreide onboarding en een goed inwerktraject. Je kunt deelnemen aan vitaliteitsactiviteiten en werken aan je persoonlijke ontwikkeling door interessante workshops te volgen op het online leerplatform GoodHabitz. Je inzetten voor de maatschappij? Steek als vrijwilliger je handen uit de mouwen op de vier Goed Doen-dagen en draag ook bij aan een betere leefomgeving van onze leden.

Stagelopen bij Univé Stad en Land? Graag! Wij springen om leergierige en enthousiaste stagiaires. Jullie brengen ons nieuwe inzichten en ideeën waar wij veel aan hebben. Je bent bij ons verzekerd van een leerzame en vooral leuke stageplek waarin je echt iets kunt betekenen voor Univé. 

Samen kunnen wij alles aan. Dat is het mooie van Univé. Bezoek de Univé vacaturesite

Ledenraad, Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen

De Ledenraad is het hoogste orgaan binnen Univé Stad en Land en heeft een aantal formele taken. Ook vervult de raad een belangrijke rol als klankbord voor de Raad van Bestuur (RvB), bestaande uit Pieter-Jan Varekamp, Ronald Booijink en Jasper-Pieter Boon. De Ledenraad bestaat uit onze leden en vormt zo een afspiegeling van ons ledenbestand. Zowel particuliere als zakelijke relaties uit het werkgebied van Univé Stad en Land hebben zitting in de Ledenraad. Wij zoeken regelmatig leden voor onze Ledenraad. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit vier leden. Elke commissaris heeft een eigen aandachtsgebied. De leden zijn goed op de hoogte van Univé en Univé Stad en Land in het bijzonder. Uw belangen als lid van onze coöperatie worden dus prima behartigd.

Maak kennis met onze Ledenraad

Univé Stad en Land steunt lokale initiatieven

Zakelijke gegevens

Bezoekadres
Christiaan Geurtsweg 8
7335 JV, Apeldoorn

Statutaire naam
Univé Stad en Land B.V.

Overige gegevens
AFM vergunningnummer: 12015372
K.v.K-nummer: 08154789

Postadres
Postbus 1324
7301 BN, Apeldoorn

Handelsnamen
Univé Stad en Land

Informatieve documenten - Dienstverlening

Zakelijke documenten - Organisatie

Altijd op de hoogte