Ga naar inhoud

Rechtshulp Verkeer

Met Rechtshulp Verkeer van Univé ben je verzekerd van deskundige juridische hulp bij conflicten rondom jouw scootmobiel. Dit kan nodig zijn bij een ongeluk of door een aanrijding met jouw scootmobiel. Rechtshulp Verkeer kun je afsluiten als extra dekking bij de scootmobielverzekering

Wat valt er onder Rechtshulp Verkeer?

Rechtshulp verkeer staat voor je klaar bij juridische conflicten na ongevallen met jouw scootmobiel.

Klanten geven onze scootmobielverzekering gemiddeld een 8,5

Goed om te weten over Rechtshulp Verkeer

Onze deskundige rechtshulpverleners bieden rechtsbijstand in het geval van een conflict met jouw scootmobiel. Deze juristen zijn gespecialiseerd in specifieke juridische gebieden. In bepaalde situaties schakelen we externe deskundigen in om rechtsbijstand te verlenen, wanneer er bijvoorbeeld een advocaat nodig is. De kosten voor rechtsbijstand van de verzekerde worden volledig gedekt, inclusief gevallen waarin externe deskundigen worden ingeschakeld om namen ons  rechtshulp te verlenen.

Wanneer je Rechtshulp Verkeer afsluit bij jouw scootmobielverzekering, dan zijn de volgende personen verzekerd:

  • De eigenaar van de scootmobiel
  • De bestuurder die toestemming had om jouw scootmobiel te besturen

Heb je Rechtshulp Verkeer afgesloten bij jouw scootmobielverzekering? En laat je jouw conflict door Univé Rechtshulp behandelen? Dan krijg je de verzekerde kosten volledig vergoed door ons. Ook als we een externe deskundige voor de zaak moeten inschakelen vergoeden wij deze kosten.

Rechtshulp Verkeer vergoedt geen conflicten als jouw scootmobiel anders wordt gebruikt dan jij hebt doorgegeven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de scootmobiel verhuurt, terwijl je hebt doorgegeven dat je deze alleen voor privégebruik gebruikt.

Vragen over Rechtshulp Verkeer?

Veelgestelde vragen over Rechtshulp Verkeer

Sluit nu Rechtshulp Verkeer af voor jouw scootmobiel

En wees altijd verzekerd van rechtshulp bij juridische conflicten met jouw scootmobiel.

Bereken je premie of sluit direct af