Ga naar inhoud

Private lease elektrisch bij Univé

Met elektrische private lease van Univé rijdt u een gloednieuwe duurzame auto voor een vast laag bedrag per maand. Altijd inclusief onderhoud, verzekeringen en belastingen.

Bekijk alle modellen

Dacia Spring

Vanaf € 349 p/m

 • O.b.v. 5 jaar / 10.000 km/j
 • 100% elektrisch
 • Automaat

Bekijk auto

Nissan LEAF Acenta

Vanaf € 530 p/m

 • O.b.v. 5 jaar / 10.000 km/j
 • 100% elektrisch
 • Actieradius 270 km (WLTP)

Bekijk auto

Tesla Model 3

Vanaf € 725 p/m

 • O.b.v. 5 jaar / 10.000 km/j
 • 100% elektrisch
 • Actieradius 560 km (WLTP)

Bekijk auto

Reparaties en onderhoud

Pechhulp in heel Europa

Opzegbaar bij onverwachte situaties

Elektrisch private leasen met Univé

Kies voor Private Lease met Univé en rijd een nieuwe (of een jonge gebruikte) elektrische auto tegen een vast laag tarief. Onderhoud, verzekering en zelfs pechhulp is inbegrepen. U hoeft alleen nog maar uw auto op te laden. De leaseperiode bepaalt u zelf: de looptijden variëren van 1 tot maximaal 5 jaar. Da's pas echt flexibel elektrisch leasen met Univé.

Nieuwe auto leasen

 • Inclusief onderhoud, pechhulp en verzekering
 • Switchen van auto of kilometerbundel
 • Zorgeloos opzeggen bij onverwachte situaties

Bekijk aanbod

Meer informatie

Tweedehands auto leasen

 • Extra voordelig rijden in een jonge occasion
 • Onbezorgd rijden: gecontroleerd op mankementen
 • Professioneel gereinigd en gekeurd

Bekijk aanbod

Meer informatie

Goed om te weten

Benieuwd of u in aanmerking komt voor subsidie op uw (elektrische) leaseauto? Of hoe het eigenlijk zit als u schade aan uw auto heeft? In deze artikelen leest u alles wat u moet weten over Private lease met Univé.

Leasen op twee salarissen

Zó geregeld

Schadevrije jaren en private lease

Hoe zit het?

Schade aan uw leaseauto

Dit kunt u doen

Eigen risico bij private lease

Alles op een rijtje

Leaseauto delen of verhuren

Mag dat?

Kopen vs. leasen

Wat past bij u?

Alles over elektrisch rijden

Wat u moet weten

Elektrisch laden

Handige tips

Fiscale voordelen voor elektrische (lease)auto's

Simpel besparen

Extra voordelig leasen met een tweedekans

Wilt u elektrisch leasen tegen een extra scherp tarief? Dat kan met een tweedekans: een gebruikte elektrische leaseauto. Bijna al onze tweedehands auto’s zijn slechts 1 tot 2 jaar oud. Dat komt doordat de vorige leaserijder van auto gewisseld is of gewoon een kort contract had.

Kiest u voor een tweedekans, dan draagt u meteen een steentje bij aan het milieu. Bovendien bent u net zo onbezorgd onderweg als met een gloednieuwe leaseauto: al onze tweedehands auto's zijn namelijk professioneel gekeurd en gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Wel zo fijn.

Als leaserijder bij Univé heeft u de keus uit elektrische auto's van merken als Opel, Citroën, Peugeot, Renault, Kia, Volkswagen, Mitsubishi, Suzuki, Smart, Tesla, Ford, Mini, Hyundai, Škoda en Mercedes.

Ontdek het aanbod

Onze voorwaarden

Allrisk verzekerd

Pechhulp in heel Europa

Reparaties en onderhoud

Opzegbaar bij onverwachte situaties

Tussentijds van auto wisselen

Ruime keuze, ook tweedekans

Tussentijds kilometers aanpassen

Auto uitlenen?

Meer informatie

Veelgestelde vragen over private lease

Heeft u een vraag over hoe Private Lease met Univé precies werkt? Dan helpen we u graag op weg. We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Om zeker te weten dat u uw contract kunt nakomen, stellen wij een aantal voorwaarden aan onze klanten.

 • U bent aan het begin van de contractperiode minimaal 21 jaar oud. En aan het einde van de contractperiode maximaal 80 jaar oud.
 • U heeft een vast dienstverband of een dienstverband dat ten minste nog 3 maanden doorloopt. Wanneer uw dienstverband binnen 3 maanden ten einde loopt, ontvangen we graag een intentieverklaring van uw werkgever.
 • U heeft geen betalingsachterstand bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en er ligt geen loonbeslag op uw salaris.
 • U bent niet geroyeerd door een verzekeringsmaatschappij.
 • Volgens de regels van het Private Lease Keurmerk bekijken we of u voldoende in staat bent om de maandelijkse lasten te dragen. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door EDR Credit Services.

Bij Private Lease met Univé is veel voor u geregeld. Om te beginnen de auto en de wegenbelasting. Verzekerd zijn WA-schaden, casco-schaden en ongevallen voor inzittenden. Verder zijn inbegrepen de kosten van onderhoud, reparaties en banden. Bovendien kunt u rekenen op pechhulp en op vervangend vervoer. En u kunt uw contract eenvoudig boetevrij opzeggen bij scheiding, baanverlies of ontslag.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van 1 maand geregistreerd. Als u een private-leaseovereenkomst via Univé afsluit, wordt dit geregistreerd bij het BKR.

Voorbeeld: het abonnement dat u kiest kost € 249,- per maand. U wilt graag een privé-abonnement afsluiten voor 36 maanden. Uw registratie bij het BKR is dan € 249,- x 36 maanden = € 8.964,-

Private Lease met Univé is flexibel. Zo kunt u uw private-leasecontract boetevrij opzeggen in geval van gedwongen ontslag, echtscheiding of overlijden.

Wilt u uw lopende contract om een andere reden eerder opzeggen en aansluitend een nieuw contract afsluiten? Dan wordt het contract herberekend op basis van de tabel in uw huidige contract. Het maandbedrag dat bij de nieuwe looptijd hoort, betaalt u dan over alle maandtermijnen.

Ja, u kunt Private Lease met Univé aanvragen op basis van twee inkomens: het salaris van u én uw partner samen.

Zo vraagt u leasen op twee inkomens aan:

 1. Nadat u Private Lease met Univé heeft aangevraagd, krijgt u via e-mail een persoonlijke uitnodiging van EDR (EDR Credit Services).
 2. Klik in deze mail op de link naar uw eigen omgeving en doorloop de stappen.
 3. Bent u bij blad 2? Selecteer dan onder het kopje Persoonsgegevens de optie die op u en uw partner van toepassing is: ‘Gehuwd/samenwonend zonder kinderen’ óf ‘Gehuwd/samenwonend met kinderen’.
 4. Onderaan het scherm verschijnt nu de optie ‘Ik doe de aanvraag’. Hier geeft u aan dat u private lease op basis van twee inkomens wilt aanvragen.

Voorwaarden en keurmerk Private Lease

Alle voorwaarden van Private Lease met Univé voldoen aan het Keurmerk Private Lease.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u een vraag over Private Lease met Univé of wilt u meer weten over de voorwaarden? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Bekijk veelgestelde vragen

Direct contact

Bel 0592 34 97 00
ma – vr 8:30 – 17:00 uur

Of mail naar privatelease@unive.nl

Meer over private lease