Ga naar inhoud

Private lease bij Univé

Met private lease van Univé rijd je een gloednieuwe duurzame auto voor een vast laag bedrag per maand. Altijd inclusief onderhoud, verzekeringen en belastingen.

Bekijk alle modellen

Nieuwe auto private leasen bij Univé

Kies voor Private Lease met Univé en rijd een nieuwe (of een jonge gebruikte) auto tegen een vast laag tarief. Onderhoud, verzekering en zelfs pechhulp is inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar je auto op te laden. De leaseperiode bepaal je zelf: de looptijden variëren van 1 tot maximaal 5 jaar. Dat is pas echt flexibel leasen met Univé.

Bij Univé private lease je snel en gemakkelijk een nieuwe elektrische auto of een occasion. Bekijk hieronder het aanbod.

Goed om te weten

Benieuwd of je in aanmerking komt voor subsidie op je (elektrische) leaseauto? Of hoe het eigenlijk zit als je schade aan je auto hebt? In deze artikelen lees je alles wat je moet weten over Private Lease met Univé en onze leaseauto's.

Extra voordelig leasen met een tweedekans

Wil je leasen tegen een extra scherp tarief? Dat kan met een tweedekans: een gebruikte (elektrische) leaseauto. Bijna al onze tweedehands auto’s zijn slechts 1 tot 2 jaar oud. Dat komt doordat de vorige leaserijder van auto gewisseld is of gewoon een kort contract had.

Kies je voor een tweedekans, dan draag je meteen een steentje bij aan het milieu. Bovendien ben je net zo onbezorgd onderweg als met een gloednieuwe leaseauto: al onze tweedehands auto's zijn namelijk professioneel gekeurd en gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Wel zo fijn.

Als leaserijder bij Univé heb je de keus uit auto's van merken als Opel, Citroën, Peugeot, Renault, Kia, Volkswagen, Mitsubishi, Suzuki, Smart, Tesla, Ford, Mini, Hyundai, Škoda en Mercedes.

Ontdek het aanbod

Onze voorwaarden

Veelgestelde vragen over private lease

Heb je een vraag over hoe Private Lease met Univé precies werkt? Dan helpen we je graag op weg. We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je op een rij gezet.

Voorwaarden en keurmerk Private Lease

Alle voorwaarden van Private Lease met Univé voldoen aan het Keurmerk Private Lease.

Meer over private lease