Premievergelijker: vraag een offerte aan

Bent u nog geen klant bij Univé en wilt u weten of uw huidige verzekeringen goedkoper kunnen? Of bent u al wel klant, maar wilt u weten wat aanvullende verzekeringen betekenen voor uw pakketkorting?

Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvend, persoonlijk advies van een Univé-adviseur. Deze service is gratis en kan gebruikt worden voor het vergelijken van particuliere en zakelijke verzekeringen.

 

Hoe werkt het?

  1. Geef hieronder aan waar we u bij kunnen helpen en voor welke verzekeringen u een offerte wilt. Hoe meer gegevens u deelt (bijvoorbeeld uw huidige premies), hoe beter wij dit kunnen vergelijken met onze verzekeringen en hoe specifieker ons advies aan u wordt.
  2. Upload foto’s van uw huidige polis(sen). Dit is optioneel.
  3. Binnen 2 werkdagen ontvangt u per e-mail een persoonlijke offerte voor de door u opgevraagde verzekeringen.

 

Waarom de premievergelijker van Univé?

  • Snel besparen op uw huidige verzekeringen
  • Alle premies en voorwaarden duidelijk op een rij: dat bespaart u tijd
  • Binnen 2 werkdagen een persoonlijke offerte per e-mail
  • De offerte is gratis én vrijblijvend
  • Overstappen naar Univé? Wij regelen het voor u.

 

Stap 1 - Welke verzekeringen wilt u vergelijken?
De nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) schrijft voor welke gegevens wij wel en niet van onze klanten mogen vastleggen. Vul daarom geen informatie in die wij niet nodig hebben, bv: uw medische aandoeningen, religie, politieke of seksuele voorkeur, financiële informatie of uw BSN-nummer. Wanneer wij dergelijke informatie toch van u nodig hebben, hoort u dat van ons.
Stap 2 - Uw persoonlijke gegevens
Premies van verzekeringen kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld uw woonplaats of de samenstelling van uw gezin. Om een zo nauwkeurig mogelijk aanbod te kunnen doen, vragen we u om onderstaande gegevens in te vullen. Een aantal velden zijn verplicht, zodat we u een gepast aanbod kunnen sturen.
Vul het juiste e-mailadres in waarop u regelmatig uw mail leest.
Via dit nummer kunnen wij u bereiken als we nog vragen over uw aanvraag hebben.
Uw gezin bestaat uit personen die op hetzelfde adres wonen. Hieronder vallen ook kinderen die bij uw ex-partner wonen en regelmatig bij u zijn (bv. bij co-ouderschap) of die voor studie uitwonend zijn.
Uw gezin bestaat uit personen die op hetzelfde adres wonen. Hieronder vallen ook kinderen die bij uw ex-partner wonen en regelmatig bij u zijn (bv. bij co-ouderschap) of die voor studie uitwonend zijn.
Stap 3 - Upload uw polisblad (optioneel)
Om u een zo goed mogelijk advies te bieden, vragen we u om het polisblad van uw huidige verzekering(en) te uploaden. Het uploaden is niet verplicht. Uiteraard behandelen we uw gegevens en verstuurde documenten met de grootste zorg. We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen met een persoonlijk en vrijblijvend aanbod.