Ga naar inhoud

Uw pensioen

Hoe ziet uw financiële toekomst eruit? Weet u of u uw pensioen goed heeft geregeld? Via een persoonlijk financieel advies krijgt u een betrouwbaar beeld van uw financiële toekomst.

Maak een afspraak

Uw pensioen en uw financiële toekomst

Het is verstandig nu al na te denken over uw oudedagsvoorziening en die goed te regelen. Met een financieel advies van Univé krijgt u inzicht in uw financiële toekomst. Aan de hand van vragen als 'Wat zijn uw wensen?' en 'Hoeveel heeft u al gereserveerd?' adviseren wij u graag.

Volledig financieel advies of deeladavies?

Univé kan u volledig ontzorgen. Wilt u een volledig financieel advies van Univé? Dan krijgt u van uw adviseur antwoord op al uw financiële vragen. Heeft u geen volledig advies nodig? Dan kunt u bij Univé natuurlijk ook met uw specifieke vragen terecht voor een deeladvies.

Maak een afspraak

Wat kost een pensioenadvies?

Hoeveel een financieel advies kost, hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of u een volledig advies wilt of een deeladvies. Univé werkt op basis van een uurtarief. U krijgt vooraf een voorstel waarin uw advieswensen en de verwachte tijdsinvestering staan beschreven. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen over pensioenen

De meest gestelde vragen over pensioenen

Documenten en voorwaarden van pensioenen

Een advies over uw financiële toekomst wordt uitgevoerd door Univé Pensioen B.V. Hieronder vindt u de documenten van Univé Pensioen B.V.