Ga naar inhoud

Univé winkel Markelo Verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak

Alle adviseurs van Univé Markelo

Onze verzekeringsadviseurs bij Univé Markelo staan dagelijks voor u klaar om uw verzekeringsvragen te beantwoorden. Look gerust naar binnen voor vrijblijvend deskundig advies.

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Markelo

Hieronder vindt u de meest gekozen verzekeringsproducten bij de Univé winkel in Markelo. Alle verzekeringen en diensten van Univé in één oogopslag zien? Klik dan op de knop 'Alle verzekeringen'.

Verzekeringen en diensten van Univé Markelo

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bij de Univé winkel in Markelo kunt u terecht voor al uw verzekeringsvragen, vragen over onze diensten en bieden wij vrijblijvend hypotheekadvies. Ook voor uw huidige verzekeringspakket kunt u bij ons terecht.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Altijd op de hoogte