Ga naar inhoud

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé Heerhugowaard

Afspraak maken

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé Heerhugowaard

Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kunt u bij ons terecht. U kunt zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek met onze hypotheekadviseur. Zo krijgt u binnen een half uur inzicht in uw financiële mogelijkheden en bespreken we wat u van ons kunt verwachten.

Gratis oriëntatiegesprekIk heb een vraag

Deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en deskundig. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk. Hierdoor hebben onze adviseurs alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen voor de scherpste rentes.

Menno Ligthart

Hypotheekadviseur

Bereken uw maximale hypotheek

Wanneer u bij ons een hypotheek afsluit, krijgt u alle ruimte om uw eigen keuzes te maken. Onze hypotheekadviseurs zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies dat u voldoende ruimte overhoudt om lekker te kunnen leven. Niet alleen nu, maar ook later! Bent u benieuwd naar uw maximale hypotheek?


Kom langs in onze winkel in Heerhugowaard of maak hier een proefberekening.

Adres en contactgegevens

M. de Klerkweg 1
1703 DK Heerhugowaard

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 17:30
woensdag09:00 - 17:30
donderdag09:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

De winkel van Univé Heerhugowaard is gevestigd in het hoofdkantoor van Univé Noord-Holland. Onze winkel - naast McDonald's - is zeer goed bereikbaar: je kunt er gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. 

Plan route

Altijd op de hoogte