Univé Het Groene Hart

Over Univé Het Groene Hart

Ons team geeft u graag een onafhankelijk advies voor al uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Ook voor uw hypotheek kunt u bij ons terecht. Pluk de vruchten van onze deskundige adviseurs, korte lijnen, een gunstige prijs en vlotte service. En met winkels in o.a. Leerbroek, Lopik en Houten zijn wij altijd dichtbij!

Per 1 januari 2020 werkt Univé Leksprong samen met Univé Zuid-Holland onder de nieuwe naam Univé Het Groene Hart. 

 

Over Univé Het Groene Hart Winkels in de regio Maak een afspraak

Actueel nieuws van Univé

Gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek
Univé - ook voor uw hypotheek!

Bent u op zoek naar een andere woning? Heeft u verbouwingsplannen? Of wilt u uw woning verduurzamen? Bij Univé Het Groene Hart bent u aan het juiste adres. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek informeren onze hypotheekadviseurs u over uw mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker, maar nemen een bemiddelende en onafhankelijke positie aan. Daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen.

Univé Het Groene Hart alleen digitaal en telefonisch bereikbaar vanwege het coronavirus
Univé Het Groene Hart alleen digitaal en telefonisch bereikbaar vanwege het coronavirus

Alle winkels van Univé Het Groene Hart zijn vanaf maandag 16 maart tot nader bericht gesloten. Als verzekeraar volgen wij de maatregelen van het RIVM op. Risico’s voorkomen en beperken dat is waar wij voor staan. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij besloten om alle winkels vanaf maandag 16 maart tot nader order te sluiten.

Univé Het Groene Hart sponsort Fortuna/Delta Logistiek
Univé Het Groene Hart sponsort Fortuna/Delta Logistiek

Univé Het Groene Hart en Fortuna/Delta Logistiek hebben op 18 februari hun samenwerking bekrachtigd in het ondertekenen van een sponsorovereenkomst voor minimaal de komende twee seizoenen. In de sporthal van Fortuna/Delta Logistiek zijn de vloerstickers van Univé Hypotheken inmiddels geplaatst.