Ga naar inhoud

Sponsorvoorwaarden

Aanvraagformulier

Als Supporter van Sport steunen we het liefst zoveel mogelijk lokale sportinitiatieven. Maar wanneer we bijdragen aan zo’n initiatief, is het belangrijk om bepaalde regels te volgen. Daarom hebben we een aantal sponsorvoorwaarden opgesteld, specifiek voor sponsoringen binnen de regio Het Groene Hart.

Deze voorwaarden dienen puur als richtlijn. Zo zorgen we ervoor dat we altijd projecten steunen die passen bij waar we voor staan en wat we belangrijk vinden: sport en beweging.

Sponsoring aanvragen

Als de aanvraag aan de sponsorvoorwaarden voldoet, kun je het online aanvraagformulier invullen en indienen. Aan de hand van het volledig ingevulde formulier beoordelen we of het verzoek past binnen het sponsorbeleid, bij de identiteit van Univé en uiteraard ook of het past binnen ons sponsorbudget. Ook kijken we of het ons helpt onze commerciële doelen te bereiken.

We streven ernaar om je binnen drie weken te laten weten of we het sponsorverzoek zullen goedkeuren. Houd er rekening mee dat sponsoring vaak wat tijd vergt om succesvol te zijn, dus dien de aanvraag op tijd in.

Kortom, wil je met je vereniging, club of project in aanmerking komen voor sponsoring? Stuur dan je aanvraag in via ons online formulier.

Sponsoring aanvragen