Ga naar inhoud

De Univé-nieuwsbrief

Wist u dat u als klant van Univé eenvoudig kunt profiteren van praktische tips en aanbiedingsmails? En dat u, net als ruim 400.000 andere klanten, regelmatig handige informatie kunt ontvangen over uw verzekeringen en alles eromheen? Hiervoor is er de digitale Univé-nieuwsbrief.

Afmelden 

En wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u via de link ‘Uitschrijven voor Univé-mail’ onder in elke nieuwsbrief aangeven dat u de ontvangst wilt beëindigen. Wel zo gemakkelijk. 

Bescherming van uw persoonsgegevens

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent dat alle EU-landen dezelfde regels hanteren als het gaat om bescherming van iemands privacy. Bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verwerken, zijn vanaf nu verplicht om aan deze wetgeving te voldoen. Zo ook Univé!

Univé hecht veel waarde aan de bescherming van ieders privacy. Sinds 25 mei jl. werken we dan ook volgens deze nieuwe privacywetgeving. We vinden het namelijk belangrijk dat u vertrouwen hebt in hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Op www.unive.nl/privacy leest u meer over de manier waarop Univé omgaat met persoonsgegevens. U vindt hier ook onze privacyverklaring. Hierin staat onder andere welke gegevens we bewaren, waarom we ze bewaren en hoe lang we ze bewaren.  En natuurlijk geven we uitleg over de rechten die u heeft als het gaat om het bewaren van uw gegevens.