Ga naar inhoud

Zorgverzekering in Veenendaal

Kies een passende zorgverzekering bij Univé Veenendaal. Je kunt kiezen uit meerdere basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Zo stel je de zorgverzekering samen die het beste bij jouw situatie past. Daarnaast profiteer je van de vele extra’s zoals Preventiehulp, Zorghulp, Vakantiehulp, Hulp aan huis en Cyberhulp.

Bereken je premie

Meer over de zorgverzekering

Zo kies je jouw zorgverzekering bij Univé in Veenendaal

Het kiezen van de zorgverzekering die bij jouw wensen past, is best lastig. Waar moet je op letten:

Kies eerst je basisverzekering

Bepaal eerst welke basisverzekering aansluit bij jouw wensen. De vergoedingen in de basisverzekering worden door de overheid bepaald. Het verschil zit in de gecontracteerde zorgverlening. Ga je naar een zorgverlener zonder contract dan is het percentage van de vergoeding afhankelijk van je gekozen basisverzekering.

Je kunt trouwens altijd naar je eigen huisarts en naar de spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Kies je aanvullende verzekering

Je kunt zelf het beste inschatten of je meer nodig hebt dan de basisverzekering. Daarvoor kun je kiezen uit een aantal aanvullende zorgverzekeringen én tandartsverzekeringen.

Misschien wil je alleen een aanvullende verzekering voor kosten na een ongeval. Dan is er het Zorg Pech pakket met keuze uit Hulp op Reis, Hulp na een Ongeval of Hulp na Tandongeval.

Hulp nodig bij je keuze?

Door een aantal korte vragen te beantwoorden ontdek je in 3 minuten welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Doe de ZorgCheck

Advies nodig voor jouw zorgverzekering?

Onze adviseurs in Veenendaal helpen je graag bij om de zorgverzekering te kiezen die het beste bij jou past. Je bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel. 

Maak een afspraak

Liever direct jouw zorgverzekering online afsluiten?

Sluit nu af

Adres en contactgegevens

Adriaan P. de Kleuverstraat 6
3901 TG Veenendaal
  • 088 - 18 15 000

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:30 - 17:30
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 20:30
vrijdag09:30 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Univé Veenendaal

In onze winkel in Veenendaal bent u aan het juiste adres voor al uw verzekeringsvragen. Of u nu particulier bent of ondernemer: u krijgt de beste adviezen van onze deskundige adviseurs. U bent van harte welkom op afspraak.​

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Veenendaal