De Univé App: uw verzekeringen in één overzicht

Pech onderweg met uw auto of uw bagage tijdens uw reis verloren? Met de Univé App helpen wij u direct. Ook heeft u altijd uw gegevens binnen handbereik en kunt u eenvoudig uw schade online melden. De Univé App is beschikbaar voor Android (o.a. voor Samsung en LG) en iOS (voor de iPhone).

Nieuw sinds december 2017: u kunt via de Univé App ook een zorgverzekering afsluiten, de voortgang van uw eventuele schademelding inzien en meer lezen over de Vakantiedokter.

Heeft u al een zorgverzekering van Univé? Dan vindt u in de Univé App de gegevens hiervan (na een eenmalige koppeling via uw DigiD). Vervolgens kunt u snel en eenvoudig uw zorgnota's declareren. Maar u vindt er ook hoeveel u al verbruikt heeft van uw eigen risico. Documenten als uw medicijnenpaspoort kunt u ook gemakkelijk in de app plaatsen.

Daarnaast vindt u in de App ook al uw schadeverzekeringen, zoals de auto-,  reis-, woon- en/of rechtsbijstandverzekering. Niet alleen informatie over wat verzekerd is - bijvoorbeeld tijdens uw reis -, maar ook wat u kunt doen bij schade. Het is handig ook uw belangrijke documenten (zoals uw reisdocumenten) in de Univé App te plaatsen. Zo heeft u ze altijd binnen handbereik.

Wat kunt u doen met de Univé App?

Al uw gegevens op één plek
Nooit meer zoeken naar uw verzekeringspapieren, uw polisgegevens of uw groene kaart. Al uw gegevens staan in de Univé App.

Alarmcentrale, direct advies in geval van nood en de dekkingswijzer
Staat u met pech langs de weg of heeft u andere schade? En is het urgent? Dan kunt u via de app direct contact opnemen met de Univé Alarmcentrale voor advies in geval van nood. Wij lossen het samen met u op. Met de dekkingswijzer in de Univé App vindt u direct de juiste weg.

Melden en declareren
En wilt u uw schade melden, bijvoorbeeld aan uw auto of uw huis? Dan meldt u die eenvoudig in de Univé App. Ook uw zorgnota's declareert u snel via de app.

Fotodossier
Belangrijke documenten en foto’s kunt u opbergen in het fotodossier. Denk bijvoorbeeld aan een foto van uw rijbewijs, kentekenbewijs of foto's van uw kostbaarheden. Zo heeft u uw belangrijke documenten altijd bij de hand. 

Inloggen

Komt u voor het eerst in de app? Dan kunt u veilig en eenvoudig inloggen met (de gegevens van) uw Mijn Univé-account. Heeft u nog geen account? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden in de app. Na deze eenmalige actie kunt u voortaan inloggen met uw vingerafdruk. 

Download de Univé App

De Univé App is beschikbaar voor Android (o.a. Samsung en LG) en iOS (voor de iPhone).

   

Ontwikkeling van de Univé App

De Univé App is nog in ontwikkeling. Dit betekent dat we steeds nieuwe functionaliteiten en nieuwe verzekeringen toevoegen. De app wordt maandelijks bijgewerkt.

Heeft u feedback voor ons? We horen het graag! Mail ons deze door op appfeedback@unive.nl