Ga naar inhoud

14 juni 2019

Voor u, de nieuwe editie van SAMEN

Aan tafel met wielrenster Anna van der Breggen? Tips om uw kinderen tijdens een lange autorit te vermaken? Weten hoe u uw ogen optimaal kunt beschermen tegen de zon? Dit en meer leest u nu in de nieuwe editie van SAMEN.

Het is bijna zomer en daar worden we blij van. Komt dat misschien door het fijne zonnetje? Laten we hopen dat we die de komende tijd nog veel vaker gaan zien. Beschermt u zich dan wel goed? Naast het insmeren van de huid is ook bescherming van de ogen belangrijk. Waarom? Oogarts Tjeerd de Faber vertelt het u.

In de nieuwe editie van SAMEN leest u ook het verhaal van Ramphy Fermin. Hij bezorgt zieke en gehandicapte kinderen een dag om nooit te vergeten: hij neemt ze mee de lucht in. Uit zijn verhaal blijkt dat je je dromen nooit moet laten varen. Ook interviewden we diëtist Steffi Haazen over gezond eten. Hoe ingewikkeld, of juist niet, is dat nu?   

De kans is ook groot dat u na het lezen van ons magazine een paar ideeën heeft opgedaan voor leuke uitjes. Wat dacht u van een bezoek aan Alkmaar of een wandeling in natuurgebied Oranjezon?

Lees dit en meer in de nieuwe editie van SAMEN.

Deel dit bericht