Ga naar inhoud

7 maart 2019

Verzekerd van mobiliteit: Private Lease met Univé

Vanaf maart 2019 kunnen klanten van Univé altijd onderweg zijn met de zekerheid van Univé. Univé gaat Private Lease de rest van het jaar aanbieden in een pilot met Athlon. “Private Lease met Univé biedt een aantal voordelen zoals de voorspelbaarheid van uitgaven, zekerheid van mobiliteit, zekerheid van een nieuwere en dus zuinigere auto. Geen addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. De klant hoeft alleen nog maar te tanken.” Aldus Etienne de Cooker, directeur Schade bij Univé.

Private Lease: De zekerheid van mobiliteit
Het is een nieuwe trend: geen auto kopen, maar er wel één willen gebruiken wanneer dat nodig is. Etienne de Cooker: ”Je hoeft niet perse een auto te bezitten om erin te kunnen rijden. Met Private Lease heb je de vanzelfsprekendheid van een auto voor de deur, zonder de zorg van onverwachte extra kosten. Een groot voordeel is dus dat je precies weet waar je financieel aan toe bent. Soms is het voor klanten  financieel aantrekkelijker om te leasen. Wij richten ons op klanten die het gemak en de zekerheid van Private Lease kunnen waarderen.”

Gezamenlijke pilot met Athlon
Marchel Koops, algemeen directeur Athlon Nederland; ‘De manier waarop we ons verplaatsen verandert. Door creatief en innovatief te zijn kunnen we CO2-uitstoot verminderen, files aanpakken én kosten besparen. Deze gezamenlijke pilot op het gebied van private lease is een goede match met de expertise van Athlon als aanbieder van lease en mobiliteitsoplossingen. Op deze manier kunnen we een breder publiek flexibel, kostenefficiënt vervoer bieden én zo bijdragen aan het verduurzamen van mobiliteit in Nederland. Het gezamenlijke Athlon en Univé innovatieteam heeft al zijn vruchten afgeworpen, we kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking met Univé in deze pilot’.

De zekerheid van vaste kosten
Met Private Lease met Univé weet de klant exact wat hij maandelijks aan zijn mobiliteit uitgeeft. Naast de kosten voor wonen (huur, hypotheek) en zorg is mobiliteit een grote uitgave in het financiële huishouden van Univé-klanten. Naast de vaste kosten zoals wegenbelasting en verzekering geeft bezit van een auto een aantal variabele lasten. Denk aan onderhoud en afschrijving. Daarnaast blijkt uit cijfers dat meer dan 90% van de nieuwe auto’s (deels) gefinancierd is. Met Private Lease met Univé heeft een klant geen onverwachte uitgaven aan onderhoud en zit niet vast aan een financiering. In plaats daarvan betaalt de klant hetzelfde maandbedrag gedurende het gehele contractperiode.

Duurzaam en veilig wagenpark
Univé biedt private lease oplossingen met nieuwe auto’s en jonge occasions. Deze worden goed onderhouden en zijn niet alleen veilig, maar ook minder belastend voor het milieu.

Voorkomen, beperken, verzekeren
Univé wil graag meer zijn dan een verzekeraar: Univé wil zekerheid bieden, passend bij de leden, in alle fasen van het leven. Dat doet Univé niet alleen, maar als coöperatie van oudsher samen. Univé richt zich op het voorkomen van risico's, het beperken van schade en verzekert alleen als het écht nodig is. Dat heeft te maken met de geschiedenis en de kracht van Univé: elkaar helpen je te wapenen tegen ongeluk. Ook door elkaar te adviseren over risico’s, toezien op elkaar en zo de schadelast laag te houden.

Deel dit bericht