Ga naar inhoud

21 maart 2016

Univé zet 50 beste schadeherstelbedrijven in het zonnetje bij sc Heerenveen

Univé heeft haar 50 beste schadeherstelbedrijven beloond door hen mee te nemen naar de wedstrijd van sc Heerenveen tegen Heracles in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Het is voor de vijfde keer dat Univé zo haar waardering toont voor de 50 beste van in totaal 315 gecontracteerde autoschadeherstellers. Zij worden elk jaar getoetst op onder meer klanttevredenheid, kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en doorlooptijden.

“Onze lokale schadeherstelbedrijven zorgen ervoor dat onze klanten na schade snel en goed weer de weg op kunnen. Daar hechten we veel waarde aan. De kwaliteit die de Univé Schade Service-bedrijven haar klanten bieden is voor ons een belangrijk visitekaartje", zegt Etienne de Cooker, directeur Univé Schade. "Wij zijn trots op deze samenwerking en het is mooi de best presterende schadeherstelbedrijven te kunnen ontvangen bij sc Heerenveen, de club waar Univé al jaren een mooie relatie mee heeft.”

Avondvullend voetbalprogramma

Van Farmsum tot Roermond: de 50 beste schadeherstellers kwamen vanuit het hele land naar Heerenveen toe voor een avondvullend voetbalevenement. Tijdens een rondleiding konden zij een kijkje nemen in en rondom het Abe Lenstra Stadion. Het programma bestond verder uit een dinerbuffet, de wedstrijdvoorbespreking, een poule, de voetbalwedstrijd sc Heerenveen tegen Heracles en een nabespreking met de prijsuitreiking van de poule. De wedstrijd eindigde in 0-1.

Duurzaam Repareren

In 2014 sloot Univé zich aan bij de stichting Duurzaam Repareren. Hiermee wil zij stimuleren dat de aangesloten schadeherstellers op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze de werkzaamheden uitvoeren. Sinds januari 2016 zijn alle Univé schadeherstellers gecertificeerd.

Uitslag poule

De eerste prijs ging naar Sander Klasens van Schadenet Keizer (Emmen).
De tweede prijs ging naar Albert de Voogd van Schadecentrum Rengers (Nieuw Weerdinge).

Deel dit bericht