Ga naar inhoud

3 augustus 2021

Univé official partner van Roda JC

Univé is official partner van Roda JC geworden. Met een sponsorovereenkomst van drie jaar verbindt de coöperatie zich aan de voetbalclub in Kerkrade. Op dinsdag 3 augustus werd de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen getekend. Univé en Roda JC bouwen samen aan een sportieve toekomst om sport en beweging voor iedereen toegankelijk maken. Niet voor niets is Univé supporter van sport.

Voorbeeldfunctie

René van Gils, bestuurder van Univé Zuid-Nederland (rechts op de foto) is trots om in verbinding te staan met Limburgs grootste voetbalclub. ‘Roda JC is een club die midden in de maatschappij staat. Een organisatie die bijdraagt aan een gezonde leefstijl voor de hele regio met een sportieve voorbeeldfunctie’. Een club die naadloos aansluit op de waarden waar we als Univé voor staan; een maatschappelijk betrokken coöperatie, die dicht bij haar leden staat en sport toegankelijk maakt voor iedereen’.

Dat beaamt ook Armand Aretz, particulier adviseur in Zuid-Limburg. ‘Univé is een landelijke organisatie  met een sterke regionale aanpak, zo ook in Zuid-Limburg. Dit partnership past uitstekend bij onze doelen op maatschappelijk, sportief en commercieel vlak’.

Ook Roda JC is verheugd met de samenwerking: Guido Aben, commercieel manager van Roda JC: ‘Behalve onze voetbalacademie willen we sport en bewegen nog beter op de kaart zetten. Door hierin gezamenlijk op te trekken willen we dat doel verwezenlijken met als aandachtspunt het verschil te maken op maatschappelijk gebied in de regio’.

Patrick L’Espoir, Sales en Sponsorship manager van Roda JC (links op de foto) voegt daar aan toe: ‘Univé heeft meerdere succesvolle partnerships in de sportwereld en maakt hierin het verschil op fan beleving en maatschappelijke impact. Ik ben trots op dit partnership én hun waardering voor onze creativiteit en ambitie. Die waardering is absoluut wederzijds. We kijken er naar uit om dit partnership gezamenlijk vorm te geven’.

Supporter van Sport

Met Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurt. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Zo is Univé partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven en sponsort het honderden Nederlandse sportverenigingen.

Deel dit bericht