Ga naar inhoud

11 maart 2022

Univé Official Partner van Feyenoord

Univé is Official Partnervan Feyenoord. Met de sponsorovereenkomst van minimaal 2,5 jaar verbindt de coöperatie zich aan de Rotterdamse club. Als Supporter van Sport slaat Univé de handen ineen met Feyenoord om sport voor iedereen in de samenleving toegankelijk te maken en mensen te stimuleren om te bewegen.

Samen impact maken
Univé helpt leden om schade te voorkomen en risico’s te beperken. Sport en bewegen zijn belangrijk om gezondheidsrisico’s te verkleinen. Door sport te ondersteunen laat Univé zien wat er in de samenleving speelt. Dennis Teijgeler, bestuurder van Univé Het Groene Hart, is blij met de samenwerking. “Als regionaal betrokken coöperatie zoeken we samenwerkingspartners met dezelfde impact en ambitie. Feyenoord is een club die midden in de maatschappij staat en sociaal bijzonder betrokken is in de regio. In Rotterdam en omstreken brengt de club mensen in beweging op het gebied van onderwijs, werk en sport. Met het partnership delen Feyenoord en Univé kennis, ervaring en middelen om op het gebied van sportstimulering regionaal nog meer impact te maken.”

Partnership
Als Supporter van Sport en met inzet van het Univé Buurtfonds bundelt Univé de krachten met Feyenoord om sport en bewegen in de regio Rijnmond toegankelijk te maken. Het partnership tussen Univé Het Groene Hart en Feyenoord omvat naast voetbal ook verschillende andere sporten en maatschappelijke initiatieven binnen de club. Zo is Univé niet alleen partner van Feyenoord Heren 1, maar ook van Feyenoord Vrouwen 1, Feyenoord Handbal, Feyenoord Futsal, Feyenoord Foundation en Feyenoord Academy. En door in de stad, de wijk en de regio samen projecten op te zetten willen de coöperatie en de club op regionaal niveau mensen in beweging brengen. Ook opent Univé binnenkort een clubhuis in de Kuip, dat een plek wordt om elkaar te ontmoeten en waar leden van Univé Het Groene Hart terecht kunnen voor advies over verzekeringszaken en risicopreventie.

Deel dit bericht