Ga naar inhoud

13 november 2018

Univé maakt premie Zorg Select bekend

De premie van Univé Zorg Select bedraagt komend jaar € 105,85 per maand. En is daarmee een van de scherpste premies voor de natura zorgverzekering. De premie is met € 4,90 (4,9 %) gestegen.

Aanvullende verzekering

Verzekerden bij Univé Zorg Select kunnen naast een keuze uit losse modules per zorgsoort, ook kiezen voor een aanvullende pakket waar de meest voorkomende zorg is verzekerd: Aanvullend GoedBeter of Best. De premies van de meest gebruikte aanvullende losse modules stijgen licht. Bijvoorbeeld Fysio 9 met 9 behandeling stijgt met € 0,05 (0,7%) en is € 6,75 per maand. Tand 500 met een vergoeding van maximaal € 500 euro blijft gelijk met € 22,95 per maand.

Advies op maat

Univé informeert haar klanten via de website, de app, telefonisch en ook in de 110 winkels in het hele land. Hierdoor krijgt elke klant een advies op maat, met aandacht voor de persoonlijke situatie en behoeften.

Bij Univé Zorg Select en Zorg Geregeld gelden afspraken met een groot aantal gecontracteerde zorgverleners. Bij Zorg Select is de maximale vergoeding 70 procent bij zorgverleners zonder contract. Bij Zorg Geregeld is deze maximale vergoeding 80 procent. Univé Zorg Vrij geeft recht op vrije keuze uit alle zorgverleners tegen een iets hogere premie.

Deel dit bericht