Ga naar inhoud

22 juli 2016

Univé heet 1,5 miljoenste klant welkom

Univé heeft een mijlpaal bereikt! Pieter Harpe is de 1,5 miljoenste klant van Univé. In de Univé-winkel in Veldhoven is hij verrast met taart en bloemen door de adviseurs van Univé Het Zuiden. Ook ontvangt de heer Harpe een waardecheque van 500,- euro premietegoed.

Univé heeft een mijlpaal bereikt! Pieter Harpe is de 1,5 miljoenste klant van Univé. In de Univé-winkel in Veldhoven is hij verrast met taart en bloemen door de adviseurs van Univé Het Zuiden. Ook ontvangt de heer Harpe een waardecheque van 500,- euro premietegoed. De heer Harpe was oprecht verrast. “Goh, daar overvallen jullie me wel mee, zeg”, roept Harpe uit. “Wat leuk! Dank jullie wel.”
“Ik vind het een hele eer dat de 1,5 miljoenste klant van Univé er één van Univé het Zuiden is!”, aldus Jos Foederer, adviseur van Univé. “We vonden het erg leuk om de heer Harpe te verrassen en in het zonnetje te zetten. We zijn blij met al onze klanten, maar ​de 1,5 miljoenste klant is toch speciaal.”

Waardering en vertrouwen

Op dit moment hebben 1,5 miljoen mensen gekozen voor Univé. En zij waarderen wat we doen: uit onderzoek blijkt dat klanten ons al jaren rekenen tot de meest vertrouwde verzekeraars van Nederland. Ook ondernemers vinden al tien jaar op de rij dat Univé hoort bij de beste zakelijke verzekeraars​ van Nederland.

Daar werken we hard aan. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht. Op onze website, via WhatsApp, bij ons webcare-team, via de telefoon of – zoals de heer Harpe – in een Univé-winkel. Contact en advies op een manier die bij jou past.

Op de foto van links naar rechts: Jos Foederer, adviseur Univé - Pieter Harpe, de 1,5 miljoenste klant - Brigitta Faasen, adviseur Univé - Henk Brouwer, manager Univé.

Deel dit bericht