Ga naar inhoud

14 december 2017

SAMEN 3 staat online. Lees hem nu!

De nieuwste editie van het online magazine SAMEN staat online.

Knisperend haardvuur, gezellig samen zijn. We zijn er dol op. Het is dan ook niet gek dat we de wintermaanden graag binnenshuis doorbrengen. En dat terwijl die winter juist ook prima geschikt is om naar buiten te gaan. En dat doen we in deze editie van SAMEN. Meer weten over de gezondheidsvoordelen van sporten in de kou? Over het belang van vitamine D en de gezondheidsvoordelen van sporten in de kou? U leest het in de nieuwe editie van SAMEN. Ook hebben we een bezoek gebracht aan Breda en trokken we de sprookjesachtige natuur van Drenthe in.

Eropuit gaan is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Met name ouderen in ons land blijven uit eenzaamheid vaak thuis. SAMEN bezocht een woonzorgcentrum, waar huisdieren bewoners bijstaan en gezelschap houden. Het blijkt een goede manier om eenzaamheid tegen te gaan. Een bijzonder initiatief. Tevens waren we te gast bij turnkampioen Epke Zonderland. In zijn woonplaats Heerenveen schoven we aan voor een gezonde lunch en een goed gesprek. De oprichters van Soxs vertelden ons alles over hun warme sokkenavontuur. En EHBO-expert Ankie Bos legt uit wat te doen bij kinderongelukken. 

Kortom, we hebben weer ons best gedaan om een mooi magazine voor u te maken. Met verhalen die verwarmen. Wij wensen u veel leesplezier met SAMEN 3 en een gezellige, actieve winter!Bekijk het magazine.

Doet u mee aan de puzzel in SAMEN? Dan leest u hier de actievoorwaarden.

Deel dit bericht