Ga naar inhoud

13 december 2018

SAMEN 3, lees hem nu!

Naar het theater met Peter Tuinman, aan tafel met Ronald de Boer, winterwandelingen in Nederland en de kracht van de CliniClown. Dit en meer leest u nu in de nieuwe editie van SAMEN.

Het jaar 2018 zit er bijna op. Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar met nieuwe uitdagingen, kansen en wellicht goede voornemens. Misschien wel op het gebied van familie en tijd maken voor elkaar.

In de nieuwe editie van SAMEN leest u onder meer het verhaal van Hinke Wierda. Door snel handelen redde zij het leven van buurman Jan de Vries, die werd getroffen door een hartaanval. Weet u wat u moet doen in zo’n geval? Huisarts Roel Bos geeft tips.  Daarnaast vertellen twee gezinnen over hun rituelen. Waarom is het zo belangrijk om onze rituelen te koesteren? Lees hun verhaal. 

De kans is ook groot dat u na het lezen van ons magazine een paar ideeën heeft opgedaan voor leuke uitjes. Wat dacht u van een lekkere winterwandeling in het mooie Nederlandse landschap?  Of een bezoek aan Assen? Wij mogen een hotelovernachting weggeven in de hoofdstad van Drenthe en als u de prijspuzzel oplost, maakt u tevens kans op een verblijf in een luxe villa op de Veluwe!

Lees dit en meer in de nieuwe editie van SAMEN.

Deel dit bericht