Ga naar inhoud

27 mei 2015

Potje knikkeren?

Univé vindt buitenspelen en bewegen belangrijk en stimuleert dit al op jonge leeftijd met bijvoorbeeld het NK knikkeren, want knikkeren is voor iedereen. Na het succesvolle NK Knikkeren in 2012, 2013 en 2014, is Univé ook dit jaar weer hoofdsponsor van het NK Knikkeren van april t/m juni.

Strijden voor een plek in de top 16

In de maanden april t/m juni strijden kinderen in 10 gemeenten om in de top 16 ‘beste knikkeraars’ te eindigen. De top 16 van iedere gemeente strijdt voor de landstitel van het NK Knikkeren op 20 juni in DierenPark Amersfoort. Op 15 april heeft de eerste succesvolle voorronde plaatsgevonden. Hiermee is de eerste top 16 finalisten gevormd. Zij hebben zich direct geplaatst voor de finale op 20 juni 2015.

Meedoen?

Er zijn verschillende voorrondes in 10 gemeenten. Kijk in het schema voor een voorronde in de buurt en meld je aan! Inschrijven kan gratis op www.nkknikkeren.nl. Hier staan ook de  spelregels, de meest gestelde vragen en knikkernieuws. Ook staan er beelden van het NK Knikkeren 2014 online.

Win kaarten voor DierenPark Amersfoort

De knikkerfinale in DierenPark Amersfoort bijwonen met het hele gezin? Binnenkort verloten wij kaarten voor DierenPark Amersfoort! Houd daarvoor www.unive.nl/knikkeren of onze Facebookpagina in de gaten.

Waarom knikkeren?

Univé vindt bewegen voor iedereen belangrijk (jong, oud, met of zonder beperking). Buitenspelen en buiten bewegen hoort daarbij. Vanuit Univé willen wij dit graag aanmoedigen en faciliteren. Univé ondersteunt daarom verschillende acties (landelijk en regionaal), bijvoorbeeld het NK knikkeren, City Swim, de Univé Voetbaldagen en het Coolste Schoolreisje.

Deel dit bericht