Ga naar inhoud

9 oktober 2020

De nieuwe editie van SAMEN staat online

Wilt u weten hoe u de risico’s op brand zoveel mogelijk kunt beperken en wat u moet doen als er toch brand uitbreekt? We spraken Peter Schuurmans van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hierover. We interviewden Jan Lammers op het circuit van Zandvoort over zijn passie. Dit en meer leest u in de herfsteditie van SAMEN.

De nieuwe editie van ons ledenmagazine SAMEN is vandaag verschenen. Voor deze editie maakten wij o.a. kennis met Jan Lammers. Een grote naam in de racewereld en sportief directeur van de Nederlandse Grand Prix. We spraken hem op het F1-circuit in Zandvoort over zijn passie voor hard rijden en over uitstel van de race naar 2021 als gevolg van corona. Op datzelfde circuit wonnen de gebroeders Haasjes onlangs zilver op het Daikin NK marathon Inlineskaten. Een evenement dat, zonder publiek weliswaar, wél door kon gaan. Vier keer sportief talent in één gezin, wat drijft deze broers? 

Ook interviewden we Peter Schuurmans, hoofd afdeling Veilig Leven van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond over het 'Brand Komt Bij Je Thuis huis'. Het doel van dit huis is bewustwording creëren over brandveiligheid. Weten wat de oorzaken van brand zijn, hoe je de risico’s op brand zoveel mogelijk kunt beperken en wat je moet doen als er toch brand uitbreekt.  

Daarnaast staan in dit nummer verschillende lifestyleartikelen gericht op de herfst, zoals: wat zijn de lekkerste groenten van dit seizoen, is snoozen eigenlijk wel goed voor je (heel verleidelijk nu het ’s morgens langer donker is en je niet naar kantoor hoeft) en wat schotel je vogels voor in het najaar? 

Dit en meer lees je nu in SAMEN

Deel dit bericht