Ga naar inhoud

18 december 2019

Negentig senioren in Assen genieten van Univé Kerstdiner

Dinsdagavond 17 december genoten negentig senioren uit Assen van een uitgebreid vier gangen kerstdiner bij Univé. De Raad van Bestuur en het Managementteam van Univé hebben gezamenlijk de verschillende gangen verzorgd en uitgeserveerd.

Van heerlijke gerechten en lekkere drankjes tot geweldige optredens en een gezellig samenzijn; alles was tot in de puntjes verzorgd. Alle betrokkenen kijken dan ook terug op een erg geslaagde avond. Voor de elfde keer organiseerde de coöperatie dit traditionele diner, dat plaatsvond in het bedrijfsrestaurant van Univé Rechtshulp in Assen.

Al vanaf het begin van de middag hebben de verschillende Univé managers en bestuurders hun armen uit de mouwen gestoken; van de voorbereidingen in de keuken, de aankleding van de zaal, het dekken van de tafels tot de ontvangst van de ouderen. Onder leiding van een kerstman en -vrouw werd enthousiast gedanst en gezongen op de muziek van de Univé-band BienSUR. Ook werd genoten van het Drents kerstverhaal dat tussen de gangen door werd verteld. Verschillende buitendienstmedewerkers verzorgden het vervoer van deur tot deur.

Miranda Hendriks, lid van de Raad van Bestuur van Univé (foto), droeg haar steentje bij aan dit diner in de bediening: “Meer dan de helft van de ouderen in Nederland blijkt eenzaam te zijn. Ik gun het niemand om met kerst alleen te moeten zijn. Als coöperatie staan we voor elkaar helpen en oog hebben voor elkaar. Tijdens dit diner hebben we vele blije gezichten gezien vanavond. Met zo’n relatief klein gebaar als dit diner kunnen we zoveel voor deze ouderen betekenen.”

(Foto: Yolanda Visser)

Deel dit bericht