Ga naar inhoud

12 oktober 2017

Managementteam Univé Rechtshulp officieel bekrachtigd

Met ingang van 1 oktober heeft de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé Marjolein Jansen, Mieke Berkhout en Edwin Kwakkel benoemd als tot leidinggevend managementteam van Univé Rechtshulp. Marjolein Jansen is daarbij benoemd als tot voorzitter van het managementteam. Sinds september 2016 vervulden zij gezamenlijk al tijdelijk de directietaken.

Nadat Martijn van Baalen op 1 september 2016 de overstap maakte van Stichting Univé Rechtshulp naar Univé Schade voerde het huidige managementteam al tijdelijk de directietaken uit. 
Marjolein is voorzitter van het managementteam en als Manager Frontoffice verantwoordelijk voor communicatie, marketing en productontwikkeling en de afdelingen met klantcontact. 
Edwin Kwakkel is Manager Bedrijfsvoering en verantwoordelijk voor ICT, huisvesting en financiën en de afdeling bedrijfsvoering. 
Mieke Berkhout is Manager Backoffice en verantwoordelijk voor Audit & Risk, HR, massaschades en technische voorzieningen, en de afdelingen Backoffice en Externe Rechtshulp. 

Ellen Peper, Chief Transformation Officer, Coöperatie Univé, is blij met deze benoeming. “Het managementteam Univé Rechtshulp heeft met Marjolein, Edwin en Mieke samen ruim 45 jaar ervaring in de rechtsbijstandwereld. Het afgelopen jaar hebben zij naar volle tevredenheid de directietaken vervuld. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit team de ontwikkeling van Univé Rechtshulp verder weet te versterken.”

Marjolein Jansen: "Wij staan voor gezond ondernemerschap wat voor ons bestaat uit een zorgvuldige balans tussen hoge klanttevredenheid, gezonde bedrijfsvoering en een great workplace. We zijn trots op de resultaten die we met onze medewerkers hebben kunnen neerzetten en zijn ervan overtuigd dat we hier de komende jaren verdere stappen in kunnen zetten."

Univé Rechtshulp


De Stichting Univé Rechtshulp is in 1996 opgericht en opereert sinds 2015 onder de naam Univé Rechtshulp. Ruim 200 juristen behandelen per jaar 30.000 dossiers en beantwoorden 60.000 klantvragen op de rechtsgebieden Werk & Inkomen, Consument, Wonen & Bestuur en Letsel en Verkeer. Klanten waarderen Univé Rechtshulp met gemiddeld een 8.0.

Deel dit bericht