Ga naar inhoud

14 oktober 2019

sc Heerenveen – Feyenoord volledig in het teken van de gehandicaptensport

De wedstrijd sc Heerenveen – Feyenoord op zondag 18 oktober staat volledig in het teken van de gehandicaptensport. Op diverse manieren wordt aandacht gevraagd voor de sporters met een handicap. Zo worden o.a. G-voetballers uitgenodigd om mee te lopen in de line-up, stelt Univé de wedstrijdshirts beschikbaar aan Fonds Gehandicaptensport en zal er een nieuw rolstoelplatform geopend worden op de Oost-tribune.

Univé is 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport en zet zich samen met sc Heerenveen in om de ambitie van het Fonds werkelijkheid te laten worden: sport voor mensen met een handicap dichtbij huis mogelijk maken. Iedereen met een handicap moet kunnen sporten. Niemand mag buitenspel staan.

Naast de gebruikelijke mogelijkheden op de west-tribune heeft sc Heerenveen in samenwerking met Univé mooie initiatieven gecreëerd in het Abe Lenstra stadion. Zo kan iedere rolstoelgebruiker de wedstrijd op zijn/haar eigen manier van de wedstrijden genieten. Op de Oost-tribune zal voorafgaand aan het duel tegen Feyenoord een nieuw rolstoelplatform geopend worden dat plaats biedt aan vijf rolstoelgebruikers. Daarnaast kunnen rolstoelgebruikers, die niet buiten kunnen zitten, de wedstrijden beleven vanaf het plateau in de Friesland zaal.

Univé stelt haar shirtreclame tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord beschikbaar aan Fonds Gehandicaptensport. Een mooi gebaar van de hoofdsponsor waar wij als club trots op zijn. De shirts worden in de week na 18 oktober geveild, het geld komt ten goede aan Fonds Gehandicaptensport. De spelers lopen in deze shirts hand in hand met G-voetballers het veld op en vormen een mooie line-up.  

Ben je voetbalfan en wil je het Fonds Gehandicaptensport ondersteunen? Doe dan mee aan de unieke shirtveiling en bied mee op een gedragen en gesigneerd shirt van één van de sc Heerenveen-spelers. Ga naar www.fondsgehandicaptensport.nl/heerenveen en houd de social media kanalen van Fonds Gehandicaptensport in de gaten.

Deel dit bericht