Ga naar inhoud

22 mei 2014

Coöperatie Univé sluit 2013 af met positief resultaat

PERSBERICHT - Verzekeraar Univé heeft 2013 afgesloten met een nettowinst van 28 miljoen euro. In 2013 bouwde Univé voort op ontwikkelingen die een jaar eerder in gang zijn gezet. Univé investeert de winst in het optimaliseren van haar bedrijfsvoering, het stroomlijnen van IT-systemen en een verbetering van het portfolio om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren.

Univé zet de komende periode onverminderd in op het vergroten van de klantgerichte dienstverlening. De basis hiervoor is in de afgelopen twee jaar gelegd en kreeg invulling door een herinrichting van bedrijfsonderdelen, kostenreducties en optimaliseren van de IT-infrastructuur. Ook in 2014 wordt dit beleid voortgezet om klanten nu en in de toekomst goed te kunnen bedienen. Univé verbetert daarnaast haar dienstverlening met als doel haar positie in de MKB-markt van schadeverzekeringen te versterken.

“Zelfredzaam zijn wordt steeds belangrijker. Daarom helpen we klanten om inzicht te krijgen in hun financiële zaken om zelf keuzes te maken. Maar we willen ook met onze dienstverlening dichtbij onze klanten zijn. Met onze 143 vestigingen zijn onze adviseurs altijd in de buurt als mensen behoefte hebben aan advies”, zegt Conrad Rombout, bestuurder van Univé. “Zo hebben klanten altijd één loket binnen handbereik. Bovendien weten de adviseurs goed wat in hun omgeving leeft. Hierdoor kunnen zij een persoonlijk advies geven, zodat klanten de juiste keuze kunnen maken.”

Lees het jaarverslag 2013

Deel dit bericht