Ga naar inhoud

25 november 2014

Clubhuis Univé opent deuren aan Noordeinde in Den Haag

PERSBERICHT- Alleen een kop koffie of thee drinken, een vraag stellen over gezond eten of genieten van een opvallende programmering, het kan tot en met 31 januari 2015 in het eerste Clubhuis Univé op Noordeinde 4 in Den Haag. Het laagdrempelige pop-up clubhuis opent op vrijdag 28 november officieel de deuren aan Noordeinde 4 in Den Haag met de gehele dag versgebakken appeltaart. ’s Middags kunt u terecht voor een persoonlijk en gratis huidadvies.

Het clubhuis wordt duidelijk anders dan de huidige Univé winkels. Opvallend zijn de zeer brede programmering en huiselijke inrichting, het nodigt uit om ook zonder directe vraag zo even naar binnen te lopen. Tegelijk wordt het clubhuis in Den Haag ook dé plek waar plaats is voor evenementen rondom vragen die een relatie hebben met onze gezondheid. Van gezond eten tot voldoende bewegen of een gezondere bloeddruk, er komen specialisten langs die uitleg geven. Ook hierbij geldt dat het vooral laagdrempelig en vrijblijvend moet zijn, zoals past bij een clubhuis. Daar staat, passend bij het clubgevoel, het uitwisselen van ervaringen en informatie centraal. Een vertaling van de slogan van de zorgcampagne van Univé: ‘samen zorg je het beste voor jezelf’.

Het clubhuis past bij waar de verzekeraar voor staat. “Bij veel verzekeraars draait het uiteindelijk toch om één ding, geld verdienen. Niet bij ons. Als coöperatie heeft Univé namelijk geen winstoogmerk. We hebben dan ook geen klanten, maar leden. Voor hen én voor iedereen die het anders wil, gaan we dit clubhuis beginnen,” vertelt Dennis Teijgeler, lid Raad van Bestuur Univé Zuid-Holland. “Daarnaast willen we door het stellen van de juiste vragen helpen om bewuste keuzes te maken. Dit doen we, omdat we geloven dat we samen sterker staan en elkaar kunnen helpen.”

Pay as you feel

Bijzonder in Clubhuis Univé is het ‘Pay as you feel’ principe voor de consumpties die bezoekers nemen. Daarvoor betalen ze wat ze het zelf waard vinden. De opbrengsten gaan overigens niet naar Univé zelf, maar worden via de Stichting Samen Schenken gedoneerd aan diverse goede doelen in de regio van Den Haag.

Evenementen

Er zullen diverse externe partners betrokken zijn bij Clubhuis Univé, zij zullen een deel van de programmering verzorgen. Zo geeft Dr.G-CosmeCeuticals, vanuit de visie dat schoonheid en gezondheid steeds dichter bij elkaar komen, huidadvies op maat, een zogeheten eerste huid check-up en zorgt het Voedingscentrum voor advies over gezond eten. Daarnaast kan er op diverse momenten gratis deelgenomen worden aan een bio-wandeling van IVN door Den Haag met als start- en eindpunt Clubhuis Univé. Ook kunnen bezoekers op diverse momenten hun cholesterol laten meten en een medicijncheck laten doen door Service Apotheken. Trek in superverse appeltaart? Public Pie bakt regelmatig in Clubhuis Univé verse appeltaart welke u daarna op het verwarmde bankje kunt opeten.

Openingstijden Clubhuis Univé

Maandag    12.00 - 18.00 uur

Dinsdag      10.00 - 18.00 uur

Woensdag  10.00 - 18.00 uur

Donderdag 10.00 -  21.00 uur

Vrijdag        10.00 - 18.00 uur

Zaterdag     10.00 - 17.00 uur

Zondag       12.00 - 17.00 uur (laatste zondag van de maand)

In Clubhuis Univé of op www.facebook.com/unive.nl​ is meer informatie beschikbaar over de activiteiten die op de agenda staan. 

Deel dit bericht