Ga naar inhoud

10 september 2014

Amsterdam City Swim een succes!

Op 7 september 2014 zwommen ruim 2000 mensen door de Amsterdamse grachten in alweer de derde editie van de Amsterdam City Swim. Evenals voorgaande jaren wordt met het evenement aandacht gevraagd en geld ingezameld voor de ongeneeslijke en dodelijke spierziekte ALS. Afgelopen zondag stond de teller op maar liefst 1,9 miljoen euro. Een recordbedrag!

Deelnemers

Met ruim 2000 deelnemers voor de Amsterdam City Swim en 400 deelnemers voor de Amsterdam City Swim for Kids (200 kinderen en 200 begeleiders) was deze editie een enorm succes. 
De eerste editie van de Amsterdam City Swim zorgde voor landelijke publiciteit door de deelname van koningin (toen nog prinses) Maxima. Het deelnemersveld werd dit jaar opnieuw gekenmerkt door BN'ers/(oud)topsporters: Beau van Erven Dorens, Jan Joost van Gangelen, Barbara Barend en Mark Tuitert.

Univé sponsor en deelnemer

Univé is sponsor van de Amsterdam City Swim. Maar dat niet alleen, we hebben ook met vier zwemteams door de Amsterdamse grachten gezwommen. We zijn erg trots op onze medewerkers, een topprestatie.

Deel dit bericht