Ga naar inhoud

23 september 2019

1 miljoen polissen via Univé Collectief

Univé heeft 1 miljoen schade- en brandpolissen in de collectieve portefeuille afgesloten. De familie Mateijsen uit Oosterhout heeft met het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering deze magische grens bereikt. De familie werd daarom in de Univé winkel in Breda getrakteerd op een bos bloemen en een dinerbon.

Coöperatie Univé heeft ruim 600 collectieve schadecontracten met werkgevers- en ledenverenigingen. De familie Mateijsen uit Oosterhout maakt gebruik van de aantrekkelijke kortingen van het Ledencollectief van de FNV. René van Gils van Univé en Willem Noordman van de FNV bedankten hen woensdag in de Univé winkel in Breda met enkele cadeaus.

Rechtsbijstandsverzekering

Een blij verraste Peronne Mateijssen gaf aan dat het gezin al ruim 40 jaar lid is van het FNV en al sinds de start van het Ledencollectief alle verzekeringen bij Univé heeft lopen. ‘Toen we onlangs een rechtsbijstandverzekering wilden kwamen we daarom ook automatisch weer bij Univé uit. Zij zijn altijd betrokken en als het moet ga je gewoon even langs de winkel.’

Deel dit bericht