Ga naar inhoud
Man staat op een ladder en heeft een helm op, hij installeert verlichting in een woonkamer van een huis
Man staat op een ladder en heeft een helm op, hij installeert verlichting in een woonkamer van een huis

Aanleg en onderhoud

Het aanleggen en onderhouden van duurzame oplossingen in je woning is een belangrijke stap om je huis efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Door te investeren in duurzame oplossingen en deze goed te onderhouden kun je niet alleen je energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Tijd om de juiste keuze te maken

Producten die de impact op jouw duurzame leven vergroten, vragen om tijd, geld en onderhoud. De vraag naar zonnepanelen en warmtepompen is bijvoorbeeld zo groot, dat de aanleg hiervan met gemak een aantal maanden kan duren.

Het voordeel hiervan is wel dat je tijd genoeg hebt om je goed in te lezen over deze onderwerpen. Want: waar moet je rekening mee houden als je iets aan wil laten leggen, welke risico’s neemt het met zich mee en wat voor onderhoud vraagt het?

Wij leggen het uit!

'Er kan meer hersteld worden dan je misschien denkt'

Waar vroeger iedereen klakkeloos ging voor het verwijderen en vervangen van beschadigde onderdelen in huis, lijkt het tij te keren. Duurzaam herstel wordt steeds vaker toegepast.

'En dat is eigenlijk heel logisch.' Aldus Robert de Keijzer

Tips en inspiratie voor het verduurzamen van je woning

Benieuwd of jouw woning nog duurzamer kan?

Duurzaamheid en besparing kan al gepaard gaan met kleine wijzigingen. Minder lang douchen, alleen volle wasmachines draaien en niet het hele huis verwarmen. Wil jij graag weten hoe duurzaam jouw woning op dit moment is en waar je op kunt besparen? 

Doe de bespaarscan!