Ga naar inhoud

Univé-winkel Raalte

Verzekeringen | Hypotheken | Financieel advies

Maak een afspraak

Adviseurs van Raalte

De adviseurs in Raalte helpen u graag bij advies over de verzekeringen en diensten van Univé.

Marloes Berndt-Veen

Verzekeringsadviseur

Yunus Gungor

Verzekeringsadviseur

Minte Hindriksen

Verzekeringsadviseur

Carla Thé

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Marktstraat 12
8102 CK Raalte

Openingstijden winkel

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

Deze winkel is gevestigd in het centrum van Raalte. 
De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer (lijn 165) goed bereikbaar. Parkeren kan gemakkelijk aan de Molenhof.

Plan route

Verzekeringen en diensten

Bij ons in Raalte kunt u terecht voor vele verzekeringsproducten en diensten.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Heeft u verbouwplannen? Of wilt u weten of uw hypotheek beter of voordeliger kan? Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Heeft u meerdere verzekeringen bij Univé Stad en Land? Dan profiteert u van een aantrekkelijk korting op het adviestarief én het gemak van uw gehele financiële huishouding onder één dak.


Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Wat u verzekert voor uw bedrijf is een hoogstpersoonlijke zaak. U hoeft niet alles te verzekeren. Alleen wat echt nodig is voor uw bedrijf. Daarom hebben wij specialisten die u kunnen adviseren en waarmee u kunt sparren. Samen komt u erachter welke risico’s u kunt voorkomen of beperken.
En welke u gewoon goed moet verzekeren. Wilt u kennismaken met uw persoonlijke Univé adviseur? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk via 088-552 04 04 of zakelijk@unive.nl.

Univé Pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé Raalte steunt lokale initiatieven

Stichting voor Elkaar

Lees meer

Sponsoring

Lees meer

Altijd op de hoogte

  • Categorieën
  • Wonen
  • Vervoer
  • Reizen
  • Natuur
  • Gezondheid
  • Sport
  • Ondernemen

18-08-2022Gezondheid

Uitgekookt maakt gezond eten ‘lekker makkelijk’

Vitaal leven begint met gezond eten. Toch blijkt het best lastig om elke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Omdat je geen tijd hebt om te koken. Of omdat dat recept dat zo gezond leek, wel erg veel vet blijkt te bevatten. Maar met de aan huis bezorgde, vers bereide maaltijden van Uitgekookt wordt gezond eten een makkie. 

18-08-2022Vervoer

Ongelukken voorkomen met 5 simpele verkeerstips

Nu de zomervakanties erop zitten, wordt het weer drukker op de weg: we gaan weer naar het werk of de sportclub en kinderen gaan weer naar school. Dat iedereen weer even moet wennen aan die drukte, blijkt uit de cijfers over verkeersongelukken. Daarvan gebeuren er vlak na de zomer namelijk een stuk meer dan in andere periodes.

18-08-2022Sport

Olympisch winnaar Kimberley Bos: “In skeleton kan ik álles kwijt”

Voor Kimberley Bos (28) stond alles de afgelopen twee jaar in het teken van skeleton. En niet voor niets: ze won een bronzen medaille op de Winterspelen.

18-08-2022Reizen

Ontdek het Overijsselse Weerribben-Wieden

Weerribben-Wieden, één van de meest bijzondere gebieden van Nederland en met 10.000 hectare het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Dankzij de mensenhanden van turfstekers en rietsnijders ontstond een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen. Charmante waterdorpen, de adembenemende ongerepte natuur, de grachten en wateren maken van dit gebied een perfecte locatie voor een vakantie, weekendje of dagje weg. Genoeg te beleven gedurende het hele jaar. 

18-08-2022Sport

Zo zet jij een thuisgym op zonder grote investeringen

Wil je jezelf lekker in het zweet werken, maar zie je een abonnement op de sportschool niet zo zitten? Dan maak je toch je eigen thuisgym? Je hebt er niet eens zo heel veel voor nodig, zolang je maar wat ruimte en een solide vloer hebt. In de zomer kun je zelfs lekker naar buiten, als je een tuin hebt met een lapje gras of wat tegels waar je een matje op neer kunt leggen. 

18-08-2022Reizen

Nieuwkoop: otterdorp in het Groene Hart

Midden in het Groene Hart ligt Nieuwkoop. De plaats en gemeente in Zuid-Holland is misschien niet zo bekend bij het grote publiek, maar voor watersporters, natuurliefhebbers én ottertjes is het hier goed toeven.  

17-08-2022Natuur

Fijne tuin voor iedereen

De zomer is de tijd van lekker in je tuin zijn. Genieten van de zon, van de geur van die klimjasmijn aan de schutting en het gezoem van de bijen die heen en weer vliegen tussen hoge riddersporen en volle vlinderstruiken. De voeten omhoog, kids aan het spelen, een hond die hijgend een stukje schaduw claimt. Wie maakt je wat?  

17-08-2022Wonen

Bespaar energie met deze 5 tips

Naast het plaatsen van tochtstrips, radiatorfolie kun je gemakkelijk zelf nog meer doen in het huishouden om energie te besparen. In dit blog geven we 5 tips die je direct kunt toepassen en die erg fijn zijn voor je portemonnee.

15-08-2022Reizen

Wieringerwerf: niet klein te krijgen

In de gemeente Hollands Kroon en in de Kop van Noord-Holland vind je Wieringerwerf. Dit dorp in de polder Wieringermeer heeft een rijke geschiedenis waaruit blijkt dat Wieringerwerf niet klein te krijgen is…