Ga naar inhoud

Univé-winkel Lemelerveld

Verzekeringen | Hypotheken | Financieel advies

Maak een afspraak

Adviseurs van Lemelerveld

De adviseurs in Lemelerveld helpen u graag bij advies over de verzekeringen en diensten van Univé.

Snel en eenvoudig uw verzekeringen wijzigen en inzien?

Adres en contactgegevens

Parallelstraat 1
8152 BD Lemelerveld
  • 0572 37 14 08

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag08:30 - 17:00
dinsdag08:30 - 17:00
woensdag08:30 - 17:00
donderdag08:30 - 17:00
vrijdag08:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Je vindt onze winkel aan de Parallelstraat 1 in Lemelerveld. Het moderne pand uit 2007 is van alle gemakken voorzien en rolstoelvriendelijk. Je kunt kosteloos voor deur parkeren en kom je met de bus, dan vind je de bushalte bij ons in de straat.

Plan route

Verzekeringen en diensten

Bij ons in Lemelerveld kunt u terecht voor vele verzekeringsproducten en diensten.

Ten Broeke makelaars en taxateurs

Ten Broeke makelaars en taxateurs is partner van Univé Stad en Land. Wij geloven in de kracht van samen. Daarom vind je Univé en Ten Broeke makelaars & taxateurs onder één dak. Zo ben jij verzekerd van het beste advies.

Een woning of onroerend goed verkopen? Of ben je juist op zoek naar een geschikte woning of kantoorruimte? Bij Ten Broeke makelaars en taxateurs doen we meer dan alleen maar bemiddelen. Wij ontzorgen! Niet alleen kennen we de markt op onze duim, ook over de omgeving, de toeristische mogelijkheden en niet te vergeten de Sallandse mentaliteit kunnen we het nodige vertellen!

Meer weten? 

RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de bank in de buurt. Bij ons krijgt u het beste van twee werelden: een Zelfstandig Adviseur in de buurt én alle gemakken van online bankieren. Zowel particulier als zakelijk. 

De Zelfstandig Adviseurs zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Een plek waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.

Meer informatie

Hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Hoe vindt u de juiste hypotheek? Univé staat klaar om u te helpen met onafhankelijk hypotheekadvies, helemaal op maat voor u.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor uw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij u past. U krijgt een vaste hypotheekadviseur waar u één op één mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in één van onze winkels. Of door gebruik te maken van videobellen. Verandert uw situatie? Neem contact op met uw hypotheekadviseur.

Maak snel kennis met uw nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.


Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Wat u verzekert voor uw bedrijf is een hoogstpersoonlijke zaak. U hoeft niet alles te verzekeren. Alleen wat echt nodig is voor uw bedrijf. Daarom hebben wij specialisten die u kunnen adviseren en waarmee u kunt sparren. Samen komt u erachter welke risico’s u kunt voorkomen of beperken en welke u gewoon goed moet verzekeren.

Lees meer 

Univé Lemelerveld steunt lokale initiatieven

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte