Ga naar inhoud

Univé-winkel Epe

Verzekeringen | Hypotheken | Financieel advies

Maak een afspraak

Adviseurs van Epe

De adviseurs in Epe helpen u graag bij advies over de verzekeringen en diensten van Univé.

Waldo Hagenaars

Verzekeringsadviseur

Frank Jansen

Verzekeringsadviseur

Janine van Loenen

Verzekeringsadviseur

Marjan van der Scheer-Pleiter

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Marktplein 7
8161 EE Epe

Openingstijden winkel

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

Deze winkel is gevestigd in het centrum van Epe.  
De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren kan gemakkelijk op de parkeerplaats van Gemeentehuis (Marktplein) bij de winkel.

Plan route

Verzekeringen en diensten

Bij ons in Epe kunt u terecht voor vele verzekeringsproducten en diensten.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Heeft u verbouwplannen? Of wilt u weten of uw hypotheek beter of voordeliger kan? Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Heeft u meerdere verzekeringen bij Univé Stad en Land? Dan profiteert u van een aantrekkelijk korting op het adviestarief én het gemak van uw gehele financiële huishouding onder één dak.


Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Wat u verzekert voor uw bedrijf is een hoogstpersoonlijke zaak. U hoeft niet alles te verzekeren. Alleen wat echt nodig is voor uw bedrijf. Daarom hebben wij specialisten die u kunnen adviseren en waarmee u kunt sparren. Samen komt u erachter welke risico’s u kunt voorkomen of beperken.
En welke u gewoon goed moet verzekeren. Wilt u kennismaken met uw persoonlijke Univé adviseur? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk via 088-552 04 04 of zakelijk@unive.nl.

Univé Pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé Epe steunt lokale initiatieven

Stichting voor Elkaar

Lees meer

Sponsoring

Lees meer

Altijd op de hoogte

  • Categorieën
  • Wonen
  • Vervoer
  • Reizen
  • Natuur
  • Gezondheid
  • Sport
  • Ondernemen

21-09-2022Reizen

Citytrip Den Haag

Den Haag is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Je weet wel, die mooie stad achter de duinen, heeft namelijk ontzettend veel leuke hotspots die zeker een bezoek waard zijn. Natuurlijk kun je genieten van het rustgevende uitzicht vanaf De Pier Scheveningen, struinen over de boulevard of over het strand.

21-09-2022Sport

Padel, de nieuwe sport waar iedereen het over heeft

Je hebt er vast wel van gehoord: padel. De nieuwe sport die de laatste jaren razendsnel viral is gegaan. Mede te danken aan Carles Puyol, de voormalig profvoetballer van Barcelona, die in 2019 tijdens het padellen door een glazen raam ging… Hij zette foto's hiervan op zijn Instagram-account en in slechts een paar uur tijd had Carles meer dan 500.000 likes verzameld.

20-09-2022Gezondheid

Samenvatting Prinsjesdag 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De overheid presenteert de verwachte ontwikkelingen voor volgend jaar. En de plannen van het kabinet. Dit zijn de belangrijkste punten op het gebied van zorg, koopkracht, belasting en de huizenmarkt.

20-09-2022Gezondheid

Wat verandert er in 2023 in de zorgverzekering?

Vandaag presenteerde de overheid de belangrijkste plannen van het kabinet voor volgend jaar. Dit zijn de belangrijkste veranderingen in de basiszorgverzekering van 2023:

19-09-2022Vervoer

Veilig rijden begint met de juiste snelheid

Te hard rijden is gevaarlijk. Omdat je per seconde meer afstand aflegt, is het moeilijker om op tijd te remmen als er iets gebeurt op de weg. Bovendien richt je met een hoge snelheid meer schade aan. En levert die snelheid je bijna geen extra tijd op. 

12-09-2022Vervoer

Veilig op weg in de auto: zó doe je dat!

Een veilige buurt vinden we belangrijk. Ook als het gaat om het verkeer. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en je buren. Univé helpt je hierbij. Zó ga je veilig op weg: 

08-09-2022Reizen

Medemblik, terug naar de tijd van de Gouden Eeuw

Medemblik, gelegen aan het IJsselmeer, is de kleinste en oudste stad van West-Friesland en staat vooral bekend om zijn watersportmogelijkheden. Maar wist je dat je in de gemeente Medemblik ook heerlijk kunnen winkelen, wandelen en fietsen? Een dagje is daarvoor eigenlijk veel te kort…

18-08-2022Sport

Olympisch winnaar Kimberley Bos: “In skeleton kan ik álles kwijt”

Voor Kimberley Bos (28) stond alles de afgelopen twee jaar in het teken van skeleton. En niet voor niets: ze won een bronzen medaille op de Winterspelen.

18-08-2022Gezondheid

Uitgekookt maakt gezond eten ‘lekker makkelijk’

Vitaal leven begint met gezond eten. Toch blijkt het best lastig om elke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Omdat je geen tijd hebt om te koken. Of omdat dat recept dat zo gezond leek, wel erg veel vet blijkt te bevatten. Maar met de aan huis bezorgde, vers bereide maaltijden van Uitgekookt wordt gezond eten een makkie.