Ga naar inhoud

Univé-winkel Epe

Verzekeringen | Hypotheken | Financieel advies

Maak een afspraak

Adviseurs van Epe

De adviseurs in Epe helpen u graag bij advies over de verzekeringen en diensten van Univé.

Waldo Hagenaars

Verzekeringsadviseur

Frank Jansen

Verzekeringsadviseur

Janine van Loenen

Verzekeringsadviseur

Marjan van der Scheer-Pleiter

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Marktplein 7
8161 EE Epe

Openingstijden winkel

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

Deze winkel is gevestigd in het centrum van Epe.  
De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren kan gemakkelijk op de parkeerplaats van Gemeentehuis (Marktplein) bij de winkel.

Plan route

Verzekeringen en diensten

Bij ons in Epe kunt u terecht voor vele verzekeringsproducten en diensten.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Heeft u verbouwplannen? Of wilt u weten of uw hypotheek beter of voordeliger kan? Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Heeft u meerdere verzekeringen bij Univé Stad en Land? Dan profiteert u van een aantrekkelijk korting op het adviestarief én het gemak van uw gehele financiële huishouding onder één dak.


Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Wat u verzekert voor uw bedrijf is een hoogstpersoonlijke zaak. U hoeft niet alles te verzekeren. Alleen wat echt nodig is voor uw bedrijf. Daarom hebben wij specialisten die u kunnen adviseren en waarmee u kunt sparren. Samen komt u erachter welke risico’s u kunt voorkomen of beperken.
En welke u gewoon goed moet verzekeren. Wilt u kennismaken met uw persoonlijke Univé adviseur? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk via 088-552 04 04 of zakelijk@unive.nl.

Univé Pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé Epe steunt lokale initiatieven

Stichting voor Elkaar

Lees meer

Sponsoring

Lees meer

Altijd op de hoogte

  • Categorieën
  • Wonen
  • Vervoer
  • Reizen
  • Natuur
  • Gezondheid
  • Sport
  • Ondernemen

15-08-2022Reizen

Wieringerwerf: niet klein te krijgen

In de gemeente Hollands Kroon en in de Kop van Noord-Holland vind je Wieringerwerf. Dit dorp in de polder Wieringermeer heeft een rijke geschiedenis waaruit blijkt dat Wieringerwerf niet klein te krijgen is…

09-08-2022Reizen

Keuzestress: zoveel te doen in Den Helder

Meest noordelijke stad van het vasteland, thuishaven van de Koninklijke Marine, stad aan het water; Den Helder is meer dan alleen de plek die je vluchtig bezoekt omdat je de boot naar Texel moet halen. Er is hier zoveel te doen!

08-08-2022Vervoer, Gezondheid

Veilig de weg op met Univé met de Victor Veilig tekenwedstrijd

De scholen zijn weer begonnen en dat brengt veel extra verkeer met zich mee. Ouders die weer naar hun werk gaan met de auto en kinderen die op de fiets springen naar school. Zeker in het begin van het schooljaar is dat voor alle weggebruikers weer even wennen. 

03-08-2022Reizen

Heerhugowaard: drooggelegd meer vol stolpboerderijen

Iets boven Alkmaar, in de regio West-Friesland, ligt Heerhugowaard. Het van oorsprong polderdorp behoorde rond 1970 tot een van de snelst groeiende dorpen van Nederland. Telde Heerhugowaard in 1960 nog geen 7000 inwoners, tegenwoordig wonen er meer dan 60.000 mensen in de West-Friese wijken.

27-07-2022Reizen

Mijn vliegreis vertraagd of geannuleerd: ben ik verzekerd?

Voor velen de leukste periode van het jaar: de zomervakantie. Als je een vliegreis geboekt hebt, kan het echter zorgen voor extra spanning. Want wat als je op de luchthaven te maken krijgt met vertraging of annulering? Of je koffer vol met vakantiekleding blijft achter op de luchthaven...

27-07-2022Gezondheid

Wat betekent mantelzorg voor je relatie?

Je man of vrouw wordt ziek of krijgt een ongeluk en heeft hulp nodig. Naast partner ben je dan ook opeens verzorger. Dat kan je relatie veranderen. Je krijgt er andere taken bij en de onderlinge rollen gaan veranderen. Ook krijg je te maken met een soort verlies, je relatie was hiervoor toch anders. Hoe je hiermee omgaat en hoe je samen op zoek kunt gaan naar een nieuwe balans in de relatie, lees je in dit blog.

26-07-2022Sport

Univé Het Groene Hart op de Open Dag van Feyenoord

Met een enorme Panna Kooi stonden we zondag 17 juli als trotse partner op de Open Dag van Feyenoord. Lees meer over deze geslaagde dag.

26-07-2022Reizen

Schagen: klein maar fijne stad

Schagen heeft eigenlijk alles. Het Noord-Hollandse stadje heeft een gezellig centrum en in de omgeving van Schagen kun je uren wandelen en fietsen. Meer een waterrat? Dat komt goed uit; vanuit Schagen sta je in een mum van tijd met je voetjes in het zand of dobber je rond op een van de wateren.

20-07-2022Gezondheid

5 tips bij warme dagen

Van dobberen in het zwembad tot je polsen onder de koude kraan houden. En van lichte kleding dragen tot ramen en deuren dichthouden. Op extreem warme dagen doen we alles om ons hoofd koel te houden. Maar werken al die adviezen ook of is de verkoeling van korte duur? Lees onze 5 tips in dit blog.