Ik heb een e-mail gekregen van Zivver. Kan ik deze veilig openen?

Jazeker. Univé gebruikt Zivver om informatie veilig te versturen. Zo garanderen wij dat vertrouwelijk informatie, zoals persoonsgegevens, veilig en versleuteld bij u aankomt. En dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Heeft u van ons een e-mail ontvangen via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe knop met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier kunt u een beveiligingscode opvragen via sms of e-mail, waarmee u de e-mail kunt openen. Heeft u al een vaste beveiligingscode ontvangen van een medewerker van Univé, dan kunt u die gebruiken. Uw antwoord in de beveiligde omgeving van Zivver wordt inclusief eventuele bijlagen ook veilig en versleuteld naar Univé verzonden. Zo beschermen we uw privacy.