Ga naar inhoud

Het affiliateprogramma van Univé

Heeft u een eigen website? Via ons affiliateprogramma verdient u geld met het plaatsen van advertenties op uw website. Profiteer vandaag nog van een sterk en betrouwbaar merk. Meld u direct aan.

Hoe werkt het affiliateprogramma?

Meld u aan voor het Univé affiliateprogramma via ons netwerk Awin. Hierna kunt u advertentiemateriaal op uw site plaatsen. Dit kan een tekstlink, een banner of product­integratie op basis van vergelijking zijn.

U ontvangt commissie over elke doorgestuurde bezoeker die een Univé-verzekering afsluit binnen de geldende cookietermijn. De hoogte van de commissie is afhankelijk van het product dat verkocht is. Promoot u Univé.nl dan ontvangt u tot wel € 75,- per sale. 

Wat krijgt u als publisher?

De vergoedingen zijn op basis van sale. De statistieken van uw sales zijn beschikbaar in uw account via het netwerk Awin. Zo heeft u uw resultaten altijd beschikbaar. 

Aanmelden voor het affiliateprogramma

Wilt u profiteren van ons affiliateprograma? Meld u direct aan en u kunt vandaag nog starten met het promoten van Univé. Voor meer informatie over het aanmelden kunt u terecht bij Awin.

Meld mij nu aan

Wilt u meer weten over ons affiliateprogramma? Lees dan meer informatie over publishers of neem contact op met Awin.