Ga naar inhoud

Univé Zevenaar Verzekeringen, diensten en hypotheken

Maak een afspraak

De adviseurs van Univé Zevenaar

De adviseurs van Univé Zevenaar helpen u graag met al uw vragen rondom de verzekeringen en diensten van Univé. Ook als u al klant bent bent u van harte welkom om uw huidige verzekeringspakket te onderhouden.

Adres en contactgegevens

Didamsestraat 25a
6901 HB Zevenaar
  • 053 3034 510

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandagGesloten
dinsdag14:00 - 17:30
woensdag09:30 - 13:00
donderdag09:30 - 13:00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Wij verwelkomen u graag in onze Univé winkel aan de Didamsestraat in het centrum van Zevenaar. Wij zijn goed te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Naast de Hema is een parkeerplaats (betaald) dit is vlak bij onze winkel. Graag tot snel!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Zevenaar

Bij de Univé winkel in Zevenaar kunt u terecht voor al onze verzekeringsproducten en diensten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Loop gerust bij ons langs!

Verzekeringen en diensten van Univé Zevenaar

In onze Univé winkel in Zevenaar staan onze adviseurs dagelijks voor u klaar om al uw verzekeringsvragen te beantwoorden.  U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw verzekeringen en/of uw hypotheek.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Altijd op de hoogte