Ga naar inhoud

Univé winkel Varsseveld Verzekeringen, hypotheken en diensten

Maak een afspraak

De adviseurs van Univé Varsseveld

De adviseurs van Univé Varsseveld staan dagelijks voor u klaar met advies en informatie over de verzekeringen en diensten van Univé. Loop gerust naar binnen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Jacqueline Bergervoet

Verzekeringsadviseur

Rens Westenbroek

Verzekeringsadviseur

Hetty Groeskamp-Heijs

Verzekeringsadviseur

Jurgen Hulshof

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Borchgraven 2
7051 CW Varsseveld

Openingstijden winkel

maandag14:00 - 17:30
dinsdagGesloten
woensdag14:00 - 17:30
donderdagGesloten
vrijdag14:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Zien we u binnenkort in onze Univé winkel aan de Borchgraven midden in het centrum van Varsseveld? Wij zijn goed te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Aan de achterzijde van de winkel bevinden er drie parkeerplaatsen voor Univé klanten. Graag tot snel!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Varsseveld

In de Univé winkel in Varsseveld helpen we u graag met de verzekeringsproducten van Univé. Ook voor onze diensten kunt u in onze winkel terecht. Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Wij adviseren u graag.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Meer informatie

Verzekeringen en diensten van Univé Varsseveld

Het gemak van de winkel van Univé, lokaal en vertrouwd bij u in de buurt. In onze winkel in Varsseveld kunt u terecht voor alle (verzekerings)producten van Univé. Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw verzekeringen of hypotheek.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek afsluiten is iets wat u niet dagelijks doet. Het kan best ingewikkeld zijn. Daarom is het fijn om iemand naast u te hebben met verstand van zaken. Of u nou uw eerste hypotheek wilt afsluiten, verbouw- of verhuisplannen heeft of wilt besparen op uw huidige hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar en geven persoonlijk advies. 

In een gratis oriëntatiegesprek nemen we al uw wensen en opties met u door. Plan een gratis oriëntatiegesprek en ontdek uw mogelijkheden.

Plan uw gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Univé Oost Fonds

Meer informatie

Amateursport sponsoring

Meer informatie

Altijd op de hoogte

 • Categorieën
 • Wonen
 • Vervoer
 • Reizen
 • Natuur
 • Gezondheid
 • Sport
 • Ondernemen
 • Samen leven
 • Ontwikkelen
 • Cultuur
 • Sport en spel
 • Dichtbij zijn
 • Vereniging

27 januari 2023Wonen

Bieden op een woning? Profiteer van deze tips

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je graag een bod doen? Lees hier wat de meest voorkomende methoden zijn en hoe je het beste kunt bieden op de woning.

26 januari 2023Gezondheid

Je goede voornemens bereiken met een positieve mindset

De kerstversiering ligt alweer een tijdje op zolder en de oliebollenkraam heeft zijn luiken gesloten. Tijd voor een frisse start van het nieuwe jaar! Er liggen 12 maanden voor je om je doelen te bereiken. Heb je goede voornemens? Realiseer ze met de kracht van een positieve mindset. 

26 januari 2023Reizen

Wintersport in je huisje op wielen: met de caravan of camper naar de sneeuw

Met je huisje op wielen - caravan of camper -  naar je wintersportbestemming, heb je daar weleens aan gedacht? Niet alleen heel gezellig, maar ook voordeliger dan een huisje én een bijzondere ervaring. Met enige voorbereiding zorg jij voor een fantastische vakantie in de sneeuw.  

25 januari 2023Wonen

7 tips om veilig online te kopen

Zo’n 74% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder heeft wel eens iets online gekocht. Dat blijkt uit de cijfers van het onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen 2022. De meeste producten en diensten werden gekocht op Nederlandse websites. 22% kocht ook producten uit ander EU-landen en 12% uit andere delen van de wereld. Maar hoe weet je of je veilig online aan het shoppen bent?

19 januari 2023Wonen

Premievergelijker Univé: kleine moeite met vaak grote gevolgen

Al jaren ben je verzekerd bij dezelfde maatschappij. Op zich naar tevredenheid, maar je bent ook benieuwd naar wat een andere verzekeringsmaatschappij je bieden kan. Univé heeft daar iets op gevonden; de premievergelijker. Hoe dat werkt? Ellen Blom legt het haarfijn uit.

2 januari 2023Gezondheid

7 lifestyle tips voor een goede weerstand

In onze drukke, moderne levensstijl is het belangrijker dan ooit om goed voor onszelf te zorgen en onze weerstand op peil te houden. Maar wat betekent dat precies? En hoe doen we dat? Lees meer over het belang van een goede weerstand. En hoe je je weerstand een boost kunt geven door onder andere de kou op te zoeken, meer te sporten en voldoende te bewegen.

22 december 2022Wonen

‘Er warmpjes bijzitten wil iedereen, maar gebruik wel je gezonde verstand’

Langzaam maar zeker daalt de temperatuur. Om de centrale verwarming maar niet aan te hoeven zetten, gaan mensen op zoek naar alternatieve verwarmingsbronnen. “We willen er allermaal warmpjes bijzitten, maar wees je bewust van de brandrisico’s”, luidt het advies van verzekeraar Univé Noord-Holland.

13 december 2022Wonen

Wat kan je verwachten tijdens kijkdagen?

Kijkdagen of open-huizen-dagen, dé kans om eens binnen te kijken bij de woningen in de buurt die je interessant vindt. Het is handig dat zo’n kijkdag meestal op een zaterdag is, aangezien je dan geen dag vrij hoeft te nemen om te kijken naar een huis. Maar wat kan je eigenlijk allemaal verwachten op zo’n drukke dag?

13 december 2022Wonen

10 tips voor een soepele verhuizing

Of je nu een hypotheek oversluit en gaat verhuizen, of naar jouw eerste koophuis gaat… Het is allemaal spannend! Er komt heel veel informatie op je af, met betrekking tot verzekeringen, verhuizers, kleuren verf en waar je eventueel al je spullen tijdelijk gaat opslaan. Daarom hebben wij een checklist bedacht, zodat jouw verhuizing een stuk soepeler gaat.