Ga naar inhoud

Univé winkel Ruurlo Verzekeringsadvies, diensten en hypotheken

Afspraak Ruurlo

De adviseurs van Univé Ruurlo

De verzekeringsadviseurs van Univé Ruurlo staan elke dag voor u klaar om u te informeren en adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé. Loop gerust naar binnen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Iris Bais

Verzekeringsadviseur

Esther Wijnhoud

Verzekeringsadviseur

Cindy Emaus - Te Kiefte

Verzekeringsadviseur

Jette Pasman

Verzekeringsadviseur

Hetty Groeskamp-Heijs

Verzekeringsadviseur

Wendy Nijhof

Verzekeringsadviseur

Wilfried Meerdink

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Ondernemerscentrum, Stationsstraat 12
7261 AD Ruurlo

Openingstijden winkel

maandag09:30 - 13:00
dinsdagGesloten
woensdag09:30 - 13:00
donderdagGesloten
vrijdag09:30 - 13:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

BIj de Univé winkel in Ruurlo voorzien we u graag van deskundig advies op het gebied van verzekeringen, diensten en hypotheken. Onze winkel in het ondernemerscentrum aan de Stationsstraat is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en met het openbaar vervoer. U bent van harte welkom!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Ruurlo

Bij de Univé winkel in Ruurlo kunt u terecht voor al uw verzekeringen en diensten van Univé. Hieronder vindt u de meeste gekozen verzekeringsproducten van Univé in de winkel van Ruurlo. Voor alle producten klikt u op de knop 'alle verzekeringen'.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Meer informatie

Verzekeringen en diensten van Univé Ruurlo

Bij de Univé winkel in Ruurlo adviseren we u graag over onze verzekeringsproducten. Ook als u al klant bent bij Univé helpen we u graag met uw huidige verzekeringspakket en uw mogelijke voordelen. Kom gerust langs in onze winkel in Ruurlo.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. 

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Neem contact op met je hypotheekadviseur.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Univé Oost Fonds

Meer informatie

Amateursport sponsoring

Meer informatie

Altijd op de hoogte

 • Categorieën
 • Wonen
 • Vervoer
 • Reizen
 • Natuur
 • Gezondheid
 • Sport
 • Ondernemen
 • Met elkaar
 • Ledenorganisatie
 • Gezondheid
 • Wonen
 • Veilig verkeer
 • Supporter van sport
 • Ondernemen

24 mei 2023Wonen

Maak je eigen buitendouche in zeven stappen

De zomers worden steeds heter, ook in Nederland. Bescherm jezelf goed tegen de warmte en zorg voor voldoende verkoeling als je buiten bent. Een buitendouche in je tuin helpt je om even lekker af te koelen. Je kunt buitendouches kant en klaar kopen, in het gras prikken, aansluiten op de tuinslang en douchen maar. Of je maakt je eigen buitendouche in de volgende zeven stappen. Laten we beginnen!

24 mei 2023Natuur

Creëer je eigen pluktuin

Een pluktuin is een prachtige toevoeging aan elke tuin en biedt een eindeloze bron van verse bloemen om in huis van te genieten. Maar voordat je begint met het plannen van je pluktuin, is het belangrijk om na te denken over een aantal belangrijke factoren. We duiken in de slimme keuzes wat betreft locatie, plantensoorten en timing om een mooie en bloeiende pluktuin te creëren die ook nog eens bevorderlijk is voor de biodiversiteit in je tuin.

11 mei 2023Gezondheid

Geef je brein focus: Iets gedaan krijgen in een wereld vol prikkels

Je hoofd herinnert je tijdens een vergadering aan die pastasaus die je écht niet mag vergeten! En zit je na je zoveelste vergadering eindelijk achter je computer, staat er een collega naast je met ‘even een klein vraagje...’ Help, hoe krijg ik in hemelsnaam iets gedaan?! Klik die mailbox dicht, verstop je voor je collega’s en duik in deze tips voor meer focus en concentratie.  

8 mei 2023Sport

“Je kunt altijd een manier vinden om je doelen te bereiken”

Tristan Bangma (25) is paralympisch wielertalent én inspirerend spreker. Hij had op zijn achttiende al een gouden medaille op zak en vandaag de dag nog steeds de drive om de beste te zijn. En dat na - of misschien wel dankzij - een jeugd vol tegenslagen vanwege zijn visuele beperking. Tristan deelt zijn bijzondere verhaal met ons.

8 mei 2023Natuur

Een oase van rust in natuurrijk Lochem

Fluitende vogels, bloemen die in de bloei staan: het is weer lente. Tijd om weer lekker naar buiten te gaan en te ontdekken wat voor moois er groeit en bloeit in de natuur. Bosbaden, je verwonderen over glooiende heide en dieren spotten. Je doet het in het Gelderse landschap van Lochem.

8 mei 2023Gezondheid

In gesprek met Han de Hair, vitaliteitsspecialist De bouwstenen van vitaliteit

Han de Hair is eigenaar van een sportschool in Joure, voorzitter van de vereniging van Exclusieve Sportcentra en bovenal specialist op het gebied van vitaliteit. “Ik ben een ‘helper’ van nature. Wil mensen coachen bij het behalen van hun doelen in vitaliteit en kennis bijbrengen. Zie mij als een leraar in vitaliteit.”

5 mei 2023Wonen

Groen moet je doen!

Een groene tuin was vroeger een doodnormale zaak. Gras, vaste planten en struiken en elk jaar wat verse aanwas in de tuin. Het was een komen en gaan van insecten en in de zomer was het er goed toeven. Hoe anders is dat tegenwoordig, waar weelderige, groene tuinen plaats moeten maken voor moderne, strak betonnen tuinen.

2 mei 2023Wonen

Jongeren blijven langer thuis wonen

Jongeren in Nederland – heel Europa zelfs – gaan steeds later op zichzelf wonen. In Nederland ligt dit gemiddelde op 24 jaar, aldus Eurostat, Europees bureau voor statistiek. Ouders en verzorgers hebben de deuren dus steeds langer geopend. Hoe komt dat? En wat betekent het voor de bewoners van het ouderlijk huis?

2 mei 2023Wonen

Duurzaam schadeherstel

Betekenisvol ondernemen, maatschappelijke impact maken en samenwerken zit in het DNA van Univé. Vanuit deze gedachte werken we al jaren samen met partnerbedrijven om schade en leed voor onze klanten te voorkomen en te beperken.