Ga naar inhoud

Univé winkel Ruurlo Verzekeringsadvies, diensten en hypotheken

Afspraak Ruurlo

De adviseurs van Univé Ruurlo

De verzekeringsadviseurs van Univé Ruurlo staan elke dag voor u klaar om u te informeren en adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé. Loop gerust naar binnen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Adres en contactgegevens

Ondernemerscentrum, Stationsstraat 12
7261 AD Ruurlo

Openingstijden winkel

Maandag12:00 - 17:30
DinsdagGesloten
Woensdag12:00 - 17:30
DonderdagGesloten
Vrijdag12:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

BIj de Univé winkel in Ruurlo voorzien we u graag van deskundig advies op het gebied van verzekeringen, diensten en hypotheken. Onze winkel in het ondernemerscentrum aan de Stationsstraat is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en met het openbaar vervoer. U bent van harte welkom!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Ruurlo

Bij de Univé winkel in Ruurlo kunt u terecht voor al uw verzekeringen en diensten van Univé. Hieronder vindt u de meeste gekozen verzekeringsproducten van Univé in de winkel van Ruurlo. Voor alle producten klikt u op de knop 'alle verzekeringen'.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Verzekeringen en diensten van Univé Ruurlo

Bij de Univé winkel in Ruurlo adviseren we u graag over onze verzekeringsproducten. Ook als u al klant bent bij Univé helpen we u graag met uw huidige verzekeringspakket en uw mogelijke voordelen. Kom gerust langs in onze winkel in Ruurlo.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé steunt lokale initiatieven

Altijd op de hoogte

  • Categorieën
  • Wonen
  • Vervoer
  • Reizen
  • Natuur
  • Gezondheid
  • Sport
  • Ondernemen

29-09-2022

Appelplukkers gezocht! Help jij mee?

Aan het eind van het appelseizoen worden heel veel appels niet geplukt vanwege een verkeerde kleur of grootte: niet goed genoeg voor de supermarkt. Fruittelers moeten ze daarom uiteindelijk op de grond laten vallen. Dat is natuurlijk verspilling van goed en gezond fruit.

26-09-2022Vervoer

Veilig rijden: kijk niet op je telefoon

Verreweg de gevaarlijkste afleiding tijdens het autorijden is de smartphone. Toch gebruikt ongeveer de helft van alle Nederlanders met een smartphone hun mobiel onderweg. Dat zorgt voor onveilige verkeerssituaties: je veroorzaakt ongeveer tweeënhalf keer zo snel een ongeluk als je met je telefoon bezig bent. Stop dus je telefoon weg tijdens het rijden. Raak je toch nog snel afgeleid? Met deze 4 tips wordt MONO rijden een stuk makkelijker. 

21-09-2022Sport

Padel, de nieuwe sport waar iedereen het over heeft

Je hebt er vast wel van gehoord: padel. De nieuwe sport die de laatste jaren razendsnel viral is gegaan. Mede te danken aan Carles Puyol, de voormalig profvoetballer van Barcelona, die in 2019 tijdens het padellen door een glazen raam ging… Hij zette foto's hiervan op zijn Instagram-account en in slechts een paar uur tijd had Carles meer dan 500.000 likes verzameld.

21-09-2022Reizen

Citytrip Den Haag

Den Haag is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Je weet wel, die mooie stad achter de duinen, heeft namelijk ontzettend veel leuke hotspots die zeker een bezoek waard zijn. Natuurlijk kun je genieten van het rustgevende uitzicht vanaf De Pier Scheveningen, struinen over de boulevard of over het strand.

20-09-2022Gezondheid

Samenvatting Prinsjesdag 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De overheid presenteert de verwachte ontwikkelingen voor volgend jaar. En de plannen van het kabinet. Dit zijn de belangrijkste punten op het gebied van zorg, koopkracht, belasting en de huizenmarkt.

20-09-2022Gezondheid

Wat verandert er in 2023 in de zorgverzekering?

Vandaag presenteerde de overheid de belangrijkste plannen van het kabinet voor volgend jaar. Dit zijn de belangrijkste veranderingen in de basiszorgverzekering van 2023:

19-09-2022Vervoer

Veilig rijden begint met de juiste snelheid

Te hard rijden is gevaarlijk. Omdat je per seconde meer afstand aflegt, is het moeilijker om op tijd te remmen als er iets gebeurt op de weg. Bovendien richt je met een hoge snelheid meer schade aan. En levert die snelheid je bijna geen extra tijd op. 

12-09-2022Vervoer

Veilig op weg in de auto: zó doe je dat!

Een veilige buurt vinden we belangrijk. Ook als het gaat om het verkeer. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en je buren. Univé helpt je hierbij. Zó ga je veilig op weg: 

08-09-2022Reizen

Medemblik, terug naar de tijd van de Gouden Eeuw

Medemblik, gelegen aan het IJsselmeer, is de kleinste en oudste stad van West-Friesland en staat vooral bekend om zijn watersportmogelijkheden. Maar wist je dat je in de gemeente Medemblik ook heerlijk kunnen winkelen, wandelen en fietsen? Een dagje is daarvoor eigenlijk veel te kort…