Ga naar inhoud

Univé winkel Oldenzaal Verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak

De adviseurs van de Univé winkel in Oldenzaal

Op zoek naar verzekeringsadvies of benieuwd naar de voordelen van pakketkorting? De verzekeringsadviseurs van Univé Oldenzaal staan voor u klaar. 

Myrthe Storm

Verzekeringsadviseur

Carina Wijering

Verzekeringsadviseur

Raymond Aveskamp

Verzekeringsadviseur

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Oldenzaal

In onze Univé winkel in Oldenzaal geven wij advies over alle producten, hypotheken en diensten van Univé. Loop gerust eens naar binnen om vrijblijvend te informeren naar wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk hieronder onze producten.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Meer informatie

Verzekeringen en diensten van Univé Oldenzaal

In de winkel van Univé in Oldenzaal helpen we u graag met al uw verzekeringsvragen. Ook wanneer u al klant bent heten we u van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw verzekeringsproducten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onze diensten en voor hypotheekadvies.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek afsluiten is iets wat u niet dagelijks doet. Het kan best ingewikkeld zijn. Daarom is het fijn om iemand naast u te hebben met verstand van zaken. Of u nou uw eerste hypotheek wilt afsluiten, verbouw- of verhuisplannen heeft of wilt besparen op uw huidige hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar en geven persoonlijk advies. 

In een gratis oriëntatiegesprek nemen we al uw wensen en opties met u door. Plan een gratis oriëntatiegesprek en ontdek uw mogelijkheden.

Plan uw gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Univé Oost Fonds

Meer informatie

Amateursport sponsoring

Meer informatie

Altijd op de hoogte

 • Categorieën
 • Wonen
 • Vervoer
 • Reizen
 • Natuur
 • Gezondheid
 • Sport
 • Ondernemen
 • Samen leven
 • Ontwikkelen
 • Cultuur
 • Sport en spel
 • Dichtbij zijn

30 november 2022

4 tips bij geldproblemen

Door alle prijsstijgingen kan het lastiger zijn om je vaste lasten te betalen, laat staan de boodschappen. Nienke had hiermee te maken. “Via Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Dit was zo’n opluchting, er ging een wereld voor mij open!”

24 november 2022Gezondheid

Voorkom de winterblues

Winterdip, winterblues? Een winterdip is een (vaak milde) depressie die seizoensgebonden is, wat betekent dat de symptomen in de herfst beginnen en in het voorjaar weer verdwijnen. Een grote groep mensen heeft hier elk jaar mee te maken. 

24 november 2022Wonen

Van het gas… veilige alternatieven voor een warme winter

Helaas hebben veel huishoudens er tegenwoordig last van: de torenhoge gasprijzen. Vooral nu het kouder begint te worden en je lekker warm de winterdagen in wilt gaan. Gelukkig zijn er geschikte én veilige alternatieven om er lekker warm bij te zitten thuis en energie te besparen. Want zomaar een oud kacheltje van zolder halen.. dat is misschien niet zo (brand)veilig. 

24 november 2022Vervoer

Citytrip Arnhem

De stad bekend om de Gelderse gastvrijheid. Uitgeroepen tot ‘Beste Binnenstad van Nederland’. Jazeker, we hebben het over Arnhem! Dus zou je graag nog een stedentrip op de planning zetten voor het najaar en begin van de winter? Zoek niet verder. Wij delen een aantal hotspots die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Arnhem. Denk aan fijne plekken om te eten en drinken, originele winkeltjes en de beste plekken om de nacht door te brengen. 

24 november 2022Natuur

Het Groene Hart: mooi wandelen door een Oer-Hollands landschap

Het Groene Hart is het grote groene gebied tussen het stedelijk gebied in de omgeving Utrecht. Het kenmerkt zich door een oer-Hollands landschap: weids, waterrijk en groen, met veengebieden, molens en boerderijen. Ook vind je hier de mooie historische steden als Woerden, Montfoort en Vianen. En.. het gebied leent zich perfect voor mooie unieke herfstwandelingen! 

24 november 2022Sport

Met je ATB de weg op? Tips and tricks!

Op pad gaan met je mountainbike (MTB), dat zal je niet als ‘iets nieuws’ in de oren klinken. Maar er is een variant hierop die steeds populairder wordt: de All Terrain Bike (ATB). Met deze ‘aangepaste’ mountainbike kun je onderweg echt allerlei soorten terreinen aan. 

19 november 2022Gezondheid

Beter in balans met een valpreventietraining

De heer Stoffer was altijd druk bezig in de tuin. Maar na een lelijke val van de ladder, kwam daar verandering in. Hij werd onzeker en begon klusjes uit te stellen. Gelukkig kon hij via Univé gratis een valpreventietraining volgen. En dat flink geholpen.

25 oktober 2022Wonen

De effecten van kleur in je woning

Kleuren spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Ook in je huis! Ze prikkelen je zintuigen, bepalen voor een groot deel of je iets mooi vinden of niet en ze hebben invloed op de stemming van jou (en je familie). Het kiezen van de juiste kleuren bepaalt dus voor een groot deel hoe prettig je huis aanvoelt. 

25 oktober 2022Vervoer

Veilig verkeer voor een veilige buurt

Een veilige buurt is een prettige buurt om te wonen en een veilige speel- en woonomgeving voor kinderen. Helaas maken veel mensen zich ongerust over de verkeersveiligheid. Ook al is er nog nooit een echt ongeluk gebeurd, een verkeerssituatie in de buurt kan toch heel onveilig aanvoelen.