Ga naar inhoud

Univé winkel Oldenzaal Verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak

De adviseurs van de Univé winkel in Oldenzaal

Op zoek naar verzekeringsadvies of benieuwd naar de voordelen van pakketkorting? De verzekeringsadviseurs van Univé Oldenzaal staan voor u klaar. 

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Oldenzaal

In onze Univé winkel in Oldenzaal geven wij advies over alle producten, hypotheken en diensten van Univé. Loop gerust eens naar binnen om vrijblijvend te informeren naar wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk hieronder onze producten.

Verzekeringen en diensten van Univé Oldenzaal

In de winkel van Univé in Oldenzaal helpen we u graag met al uw verzekeringsvragen. Ook wanneer u al klant bent heten we u van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw verzekeringsproducten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onze diensten en voor hypotheekadvies.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Altijd op de hoogte