Ga naar inhoud

Welkom bij Univé Groenlo Verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak

De adviseurs van de Univé winkel in Groenlo

Onze verzekeringsadviseurs staan graag voor u klaar om u te adviseren in al uw verzekeringskwesties. Lokaal en vertrouwd bij u in Groenlo.

Adres en contactgegevens

Beltrumsestraat 47A
7141 AK Groenlo
  • 053 3034 510

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandagGesloten
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag14:00 - 17:30
donderdag09:30 - 17:30
vrijdag14:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Van harte welkom bij onze Univé winkel midden in de winkelstraat aan de Beltrumsestraat in Groenlo. Wij zijn makkelijk te bereiken met de auto, fiets. U kunt uw auto op loopafstand parkeren. We zijn ook te bereiken als u reist met het openbaar vervoer. Het is dan een klein stukje wandelen door het mooie oude centrum van Groenlo. Graag tot snel!

Plan route

Uitgelichte verzekeringen van Univé Groenlo

In onze Univé winkel in Groenlo kunt u terecht voor al onze verzekeringen en diensten. Bekijk hier onze meest gekozen producten of bekijk met de knop 'alle verzekeringen' direct al onze producten.

Verzekeringen en diensten van Univé Groenlo

In onze lokale Univé winkel in Groenlo helpen we u graag met al verzekering-gerelateerde vraagstukken. Ook bieden wij handige diensten aan rondom uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hypotheek? Wij bieden gratis en onafhankelijk hypotheekadvies.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek